ΟΦΗ: Έτοιμος ο Ντε Γκούζμαν

ΟΦΗ: Έτοιμος ο Ντε Γκούζμαν

Newsroom
ΟΦΗ: Έτοιμος ο Ντε Γκούζμαν

bet365

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και υπολογίζεται για τον αγώνα του ΟΦΗ εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (6/3, 19.00).

Με τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν να προπονείται κανονικά, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, συνεχίστηκε την Τετάρτη (2/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (6/3, 19:00). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Τζον Τοράλ, με τον Αμπντούλ Ουές να συνεχίζει θεραπεία.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (2/3) περιελάμβανε τελειώματα φάσεων, παιχνίδι κατοχή μπάλας, παιχνίδι τακτικής και γυμναστήριο. Οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Μιγκέλ Μεγιάδο, Χουάν Νέιρα και Λουίζ Φελίπε δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (3/3), στις 11:00.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα