Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Περιστέρι δίχως «Βίγια», Ρούμπεν και Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Περιστέρι δίχως «Βίγια», Ρούμπεν και Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Περιστέρι δίχως «Βίγια», Ρούμπεν και Σένκεφελντ

bet365

Ο χώρος του κέντρου έχει ελλείψεις για τον Παναθηναϊκό, ενώ απουσιάζει και ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League Interwetten με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες όπως αναμενόταν μένει ξανά εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός συνεχίζει να μη μπορεί να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έτσι έκανε ατομικό και το πρωί του Σαββάτου στην τελευταία προπόνηση ενόψει Ατρομήτου.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι απών λόγω συμπλήρωσης του ορίου καρτών και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Στα υπόλοιπα, ατομικό έκανε και ο Λούντκβιστ, θεραπεία οι Μακέντα και Αγιούμπ, κανονικά φυσικά ο Βέλεθ στην αποστολή που έκανε αποφόρτιση τις δύο προηγούμενες μέρες αι δούλεψε κανονικά σήμερα (5/3). Απών ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Σημειώνεται πως η ομάδα έχει κι ένα κρούσμα Covid που έχει ήδη απομονωθεί κι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες βάσει Πρωτοκόλλου.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα