Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το Περιστέρι

bet365

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Περιστέρι χωρίς Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Σένκεφελντ και τα... κουκιά της ενδεκάδας μοιάζουν να είναι μετρημένα.

Mετά την επιστροφή των βαθμών στον Άρη από το CAS, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο -3 από την τέταρτη θέση και πλέον το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχει χαρακτήρα τελικού. Η νίκη για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί μονόδρομο είτε για να παραμείνει σε απόσταση βολής, είτε για να εκμεταλλευθεί μία πιθανή απώλεια των ''κιτρίνων'' που φιλοξενούν τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τρεις από τους πιο σημαντικούς παίκτες της φετινής έκδοσης. Ο Ρούμπεν Πέρεθ έχει δηλωθεί για να εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον τετρακέφαλο ενώ εκτός μάχης τέθηκε την τελευταία στιγμή και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με την ομάδα να ενημερώνει την Παρασκευή πως υπάρχει ένα κρούσμα που αφορά ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά την ενδεκάδα τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χουάνκαρ, στα δεξιά έχει προβάδισμα ο Σάντσες αντί του Κώτσιρα και στο κέντρο των μετόπισθεν θα είναι ο Βέλεθ με τον Σάρλια. Κουρμπέλης και Μαουρίσιο διεκδικούν την θέση του 6αριού, με τον Έλληνα μέσο να έχει το προβάδισμα, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει να αγωνιστεί από τις 2 Φεβρουαρίου και το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Γκατσίνοβιτς και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι. Αϊτόρ και Παλάσιος στα άκρα της επίθεσης, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα