Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ»

Newsroom
Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός τοποθετήθηκε μετά το Άρης - Ολυμπιακός για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι των Πειραιωτών και ηττήθηκαν.

Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA:

Για το εάν είναι από τα παιχνίδια που απολαμβάνει ο κόσμος και οι προπονητές: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδι. Ξέραμε πως θα είναι αρκετά ισορροπημένο και με πολλές μονομαχίες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι είναι».

Για το εάν είχε τον υψηλότερο ρυθμό σε όλη τη κανονική διάρκεια το παιχνίδι: «Σήμερα πραγματικά ήταν έντονο παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Πάντα έτσι είναι οι αγώνες με τον Άρη. Ξέραμε σίγουρα πως θα δυσκολεύανε τα πράγματα για εμάς. Θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση καθώς προέρχονταν από δύο θετικά αποτελέσματα και από την επιστροφή των έξι βαθμών. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση και δύναμη και το ματς ήταν δύσκολο για μας. Ο Άρης ήταν πολύ αποτελεσματικός».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού που έσπασε: «Θα συνεχίσουμε προσπαθώντας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν τελείωσε τίποτα, να συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να κερδίσουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα