ΠΑΣ Γιάννινα: O κόσμος των Ηπειρωτών αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές μετά την ισοπαλία στον Βόλο (vid)

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: O κόσμος των Ηπειρωτών αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές μετά την ισοπαλία στον Βόλο (vid)

bet365

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να έμεινε στη λευκή ισοπαλία στον Βόλο (0-0) και η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας να τον βρήκε εκτός εξάδας, όμως ο κόσμος των Ηπειρωτών αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μεταξά για την προσπάθεια τους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο και έμεινε στην ισοπαλία με τους Βολιώτες χωρίς σκορ (0-0). Η ολοκλήρωση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten βρήκε την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά στην 8η θέση, όμως τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων την ερχόμενη Τρίτη (8/3). Οι Ηπειρώτες μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως οι φίλαθλοι τους που ταξίδεψαν στον Βόλο τους αποθέωσαν μετά το ματς για την προσπάθεια τους.

Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, αναλογιζόμενος τα προλήματα που προέκυψαν μέσα στην εβδομάδα, με ιώσεις ποδοσφαιριστών. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στο γήπεδο πήραμε 40 πόντους και η ομάδα γι’ άλλη μια φορά έδειξε τον χαρακτήρα της. Κάποια στιγμή φτάσαμε να είμαστε χωρίς 14 παίκτες. Είχαμε ένα σωρό ιώσεις. Αν μπαίνατε σήμερα στα αποδυτήρια ήταν σαν σανατόριο όπως έβηχαν όλα τα παιδιά. Έπαιξαν αρκετά παιδιά άρρωστα, φάνηκε αυτό με τις δυνάμεις, αλλά και πάλι δεν τα παρατήσαμε και πήραμε τον πόντο εκτός έδρας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Ηπερωτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα