Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος πρέπει να του δώσει προβάδισμα για την Ευρώπη

Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος πρέπει να του δώσει προβάδισμα για την Ευρώπη

Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος πρέπει να του δώσει προβάδισμα για την Ευρώπη

bet365

Ιδανικό πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό στα playoffs για να καλύψει το χαμένο έδαφος, καθώς το «τριφύλλι» θα παίξει όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου στο γήπεδό του και στις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει μόνο δύο εκτός έδρας ματς, σε «Βικελίδης» και Ζωσιμάδες.

Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ξεκινά στο μίνι πρωτάθλημα των playoffs σε ρόλο «κυνηγού», όντας στο -3 από τον Άρη και στο -4 από την ΑΕΚ το πρόγραμμα ήταν αρκετά σημαντικό, ώστε το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει μία σειρά αγώνων που θα είναι ικανή να τον βάλει σε ρόλο οδηγού από νωρίς και να φτιάξει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Η πρεμιέρα είναι την την Κυριακή 13 Μαρτίου με αντίπαλο την «Ένωση» στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι», συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο θα έχουν όλα τα ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαϊδης» ενώ εκτός έδρας θα κληθούν να διεκδικήσουν «τρίποντα» στο «Βικελίδης» και τους Ζωσιμάδες. Η αρχή του δευτέρου γύρου έχει ξανά Λεωφόρο κόντρα στον Άρη, με τον Παναθηναϊκό να παίζει τα τέσσερα από τα πρώτα έξι παιχνίδια, στο γήπεδό του, στο «κάστρο» του, εκεί όπου φέτος ήταν σε όλα τα παιχνίδια πολύ καλός.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να «χτίσουν» πάνω σε αυτή την συνθήκη και με «όπλο» την ιστορική τους έδρα να πάρουν προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη, καθώς στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έχει να παίξει σε ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη και Τούμπα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Τριφυλλιού έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

2η αγωνιστική: Άρης – Παναθηναϊκός

3η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

5η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

6η: αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Άρης

7η αγωνιστική: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

8η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Το ακριβές πρόγραμμα με ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα γνωστοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα