Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί έχει την ευκαιρία να σκοράρει σε 2ο διαδοχικό ματς και να βρει ξανά τα πατήματά του

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί έχει την ευκαιρία να σκοράρει σε 2ο διαδοχικό ματς και να βρει ξανά τα πατήματά του

bet365

Ο έμπειρος διεθνής στράικερ είναι το φαβορί για βασικός την Κυριακή με τον Άρη και έχει τη δυνατότητα να... ρεφάρει και άλλο στο σκοράρισμα.

Ο 35χρονος Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει φέτος 16 γκολ και 3 ασίστ σε 39 αγώνες με τον Ολυμπιακό. Πριν όμως από το τέρμα του με τον Άρη στην ήττα με σκορ 2-1 δεν είχε σκοράρει καθόλου στο πρωτάθλημα το 2022. Είχε μόνο γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ελ Αραμπί είναι σε πρώτο πλάνο για βασικός και στο προσεχές Ολυμπιακός - Άρης. Κάτι που σημαίνει πως είναι το φαβορί και έχει τη δυνατότητα με το να ξεκινήσει βασικός να σκοράρει για 2ο διαδοχικό ματς και να ξαναβρεί τα πατήματά του σε αυτόν τον τομέα.

Από πλευράς γκολ φέτος ο Ελ Αραμπί σε δύο περιπτώσεις είχε γκολ σε δύο σερί αγώνες. Πρώτα με ΑΕΚ στο 2-3 και μετά με Βόλο στο 2-1 και μετά το χατ τρικ με Ατρόμητο στο 0-3 και το γκολ του στο 1-0 της Λαμίας. Επίσης το τελευταίο διάστημα είχε ασίστ με Βόλο, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Δηλαδή ασίστ σε τρεις αγώνες στη σειρά και μετά ήρθε το γκολ του με τον Άρη.

Ήταν δε η πρώτη του φορά στον σύλλογο με ασίστ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Ελ Αραμπί είναι Νο1 σκόρερ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα με 10 γκολ σε 24 αγώνες. Επίσης είναι 2ος στις ασίστ στην ομάδα του Ολυμπιακού - που την Πέμπτη γιόρτασε τα 97α γενέθλιά του - με 3 τον αριθμό.

 

Οι χρονιές του Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

  • 2021-2022: 39 αγώνες με 16 γκολ και 3 ασίστ

  • 2020-2021: 49 αγώνες με 28 γκολ και 7 ασίστ

  • 2019-2020: 51 αγώνες με 27 γκολ και 8 ασίστ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα