Παναθηναϊκός: Το παλεύει ο Βέλεθ, ελπίδες για Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Το παλεύει ο Βέλεθ, ελπίδες για Σένκεφελντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το παλεύει ο Βέλεθ, ελπίδες για Σένκεφελντ

bet365

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή, οι πιθανότητες ενόψει ΑΕΚ είναι λίγες αλλά θα το προσπαθήσει. Ελπίδες για να είναι στην αποστολή ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει πρεμιέρα με το δεξί στα playoffs το βράδυ της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάθε λόγο να πονοκεφαλιάζει για τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας.

Ο Φραν Βέλεθ δεν προπονήθηκε ούτε στο πρόγραμμα της Παρασκευής, συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και οι ελπίδες έχουν μειωθεί σημαντικά. Ο Ισπανός στόπερ, πάντως, έχει αποδείξει αρκετές φορές πως δεν... μασάει και για αυτό παραμένει ακόμη ανοιχτή η συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Από την άλλη, εκτός προπονήσεων παρέμεινε και σήμερα ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ανέβασε ρυθμό και υπάρχουν ελπίδες να είναι έστω και στην αποστολή του αγώνα και ανάλογα με την συνθήκες θα κριθεί η χρησιμοποίησή του από τον Γιοβάνοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα