Final-4 Κ17: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Ατρόμητο

Newsroom
Final-4 Κ17: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Ατρόμητο

bet365

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε των Περιστεριωτών στο δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του πρωταθλήματος Κ-17 και θα αντιμετωπίσει τον Αρη στον τελικό την προσεχή Τετάρτη.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σήμερα (13/3) το «εισιτήριο» για τον τελικό της Τετάρτης (16/3) του Final-4 K17 όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αρη, καθώς επικράτησε του Ατρόμητου με 3-1.

Το πρώτο μισό δεν είχε σκορ και ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε πρώτος δίχτυα στο 50' μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Τζίμα.

Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 71' με την προβολή του Αγγελή, όμως αμέσως μετά (72') ο Γκούμας μετά από ενέργεια ξανά του Τζίμα διπλασίασε τα τέρματα των Θεσσαλονικιών, οι οποίοι «κλείδωσαν» τη νίκη τους στις καθυστερήσεις με τον Τζίμα, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς.

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης (88′ Καστίδης), Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ, Κοττάς, Γκιτέρσος (88′ Πολιτάκης), Γκούμας (90'+3′ Παπαγεωργίου), Τζίμας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ρίπης, Σκλάβος, Κορομηλάς (64′ Χουρδάκης), Δέδε, Αγγελής, Πούλος-Γρίβας, Αμπατζίδης, Μπέκος (54′ Τσαγγάρης), Ζορμπάς (46′ Σκένδρος), Μπαλάφας, Πιζάνιας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα