Μαρτίνς: «Καλή αρχή, να συνεχίσουμε έτσι στα play offs»

Newsroom
Μαρτίνς: «Καλή αρχή, να συνεχίσουμε έτσι στα play offs»

bet365

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εικόνα των «ερυθρολεύκων» στο ματς με τον Αρη.

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στα play offs, καθώς επικράτησε απόψε (13/3) του Αρη με 2-1 και ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε σε γενικές γραμμές έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. «Το παιχνίδι είχε ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό Προσπαθήσαμε πολύ και κρατήσαμε σε πολύ υψηλό ρυθμό το επίπεδο του παιχνιδιού απέναντι σε μια άριστη ομάδα όπως είναι ο Αρης, τη μοναδική ομάδα από την οποία χάσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μια πάρα πολύ καλή δυνατή ομάδα», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι, και ο Αρης είχε ευκαιρία να βάλει γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς τα καταφέραμε στο τέλος να νικήσουμε, είναι η πρώτη μας νίκη στα play offs. Ο Αρης είναι μία δυνατή ομάδα και σίγουρα θα τα πάει καλά. Εμείς κάναμε μια καλή αρχή και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε τα play offs».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε και ένα σχόλιο για τον Σισέ, που ήταν ο κορυφαίος των «ερυθρολεύκων». «Εχει εξελιχθεί και έχει αναπτυχθεί πολύ μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία και έχει κάνει μια καλή χρονιά», είπε για τον Σενεγαλεζο στόπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα