Άρης: Θέλει τον τίτλο (στην Κ17) έπειτα από δέκα χρόνια

Άρης: Θέλει τον τίτλο (στην Κ17) έπειτα από δέκα χρόνια

Newsroom
Άρης: Θέλει τον τίτλο (στην Κ17) έπειτα από δέκα χρόνια

bet365

Η Κ17 του Άρη θα αντιμετωπίσει αύριο (16/3, 15:00) την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στον τελικό του φάιναλ φορ που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θέλει να κατακτήσει τον τίτλο έπειτα από δέκα χρόνια.

Οι «κίτρινοι» το είχαν καταφέρει πριν από δέκα χρόνια όταν είχαν επικρατήσει της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης στον μεγάλο τελικό. «Είναι μεγάλη η περηφάνια και η χαρά μας που καταφέραμε να πετύχουμε τον αγωνιστικό στόχο που θέσαμε στην αρχή της σεζόν. Στον τελικό αντικειμενικά βρίσκονται οι δύο καλύτερες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ελπίζουμε να έχουμε απόδοση αντάξια της ιστορίας και της δυναμικής του ΑΡΗ. Ευχόμαστε οι πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι παίκτες και το ποδόσφαιρο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Καζάνας.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Τανούλης, έκρινε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League Κ17. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, κάτι, άλλωστε, που το αποδείξαμε και στον ημιτελικό με την Α.Ε.Κ. Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε μόνο το καλύτερο, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκπροσωπούμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ελλάδας και θα παλέψουμε, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΑΡΗ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα