ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Κριχόβιακ με τα «κιτρινόμαυρα» (vids)

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Κριχόβιακ με τα «κιτρινόμαυρα» (vids)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Κριχόβιακ με τα «κιτρινόμαυρα» (vids)

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης (16/03), ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ο 32χρονος διεθνής Πολωνός μέσος μέσα σε λίγα 24ωρα αφίχθη στη χώρα μας, πέρασε εργομετρικά και έβαλε την υπογραφή του στην ΑΕΚ.

Εκτός από τα Σπάτα, όπου έγινε και η παρουσίαση της μεταγραφής, ο Κριχόβιακ επισκέφθηκε και την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», μένοντας εντυπωσιασμένος με τα όσα αντίκρισε.

Το πρωί της Τετάρτης (16/03) εντάχθηκε με την υπόλοιπη ομάδα στο κανονικό πρόγραμμα, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των play offs με τον ΠΑΟΚ.

Αλλωστε, στις πρώτες του δηλώσεις με τα «κιτρινόμαυρα» ο Πολωνός χαφ τόνισε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στη νέα του ομάδα.

«Είμαι έτοιμος να παίξω. Θα προπονηθώ αύριο, οπότε θα μπορούσε να γίνει πολύ γρήγορα. Όπως είπα πριν, σωματικά και πνευματικά είμαι έτοιμος να παίξω. Στο επόμενο παιχνίδι θα μπορούσα να παίξω», ήταν τα λόγια του.

Δείτε βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Κριχόβιακ με την ΑΕΚ:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα