Παναθηναϊκός: Αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη λόγω της ίωσης

Παναθηναϊκός: Αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη λόγω της ίωσης

Παναθηναϊκός: Αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη λόγω της ίωσης

bet365

Η κατάσταση με την ίωση στον Παναθηναϊκό είναι οριακή και το ''τριφύλλι'' αποφάσισε να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής για να προστατευθεί από κόπωση και μεγαλύτερη διασπορά!

Ο Παναθηναϊκός την έχει... πατήσει άσχημα με την ίωση της εποχής(δεν μιλάμε για Covid), αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη και η ομάδα πηγαίνει αποδεκατισμένη για να παίξει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη. Η κατάσταση στο ''πράσινο στρατόπεδο'' είναι οριακή και για αυτό τον λόγο αναβλήθηκε η απογευματινή πτήση για την Θεσσαλονίκη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να ταξιδέψουν το πρωί της Κυριακής για την συμπρωτεύουσα. Αυτό κρίθηκε σκόπιμο για δύο λόγους:

  • Για να διανυκτερεύσουν οι παίκτες στην Αθήνα, ώστε να αποφευχθεί έξτρα κόπωση, καθώς δεν είναι και λίγοι αυτοί που έχουν τα πρώτα συμπτώματα.
  • Για να μην υπάρξει εκ νέου διασπορά του ιού στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς είναι δεδομένο πως η συνθήκη που έχει δημιουργηθεί είναι μη ελεγχόμενη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, με τις αρκετές απουσίες(Βέλεθ, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Γκατσίνοβιτς, Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ) αλλά και από την γενικότερη ταλαιπωρία, ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά λαβωμένος, ωστόσο είναι υποχρεωμένος να πάρει αποτέλεσμα στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' και να παραμείνει... ζωντανός στο κυνήγι της τέταρτης θέσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα