ΑΕΚ: Με Κριχόβιακ και Λιβάι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τέσσερις απουσίες λόγω ίωσης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Κριχόβιακ και Λιβάι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τέσσερις απουσίες λόγω ίωσης

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία πρόλαβε τελικά και μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Κριχόβιακ φυσικά να βρίσκεται και αυτός στην 20άδα. Εκτός λόγω ίωσης οι Σιμόες, Γέβτιτς, Λε Ταλέκ και Σβάρνας.

Το «βαρύ» όνομα που προστέθηκε εδώ και μερικές μέρες στο κιτρινόμαυρο ρόστερ δεν είναι άλλο από εκείνο του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Η ΑΕΚ την περασμένη Τρίτη ολοκλήρωσε το μεταγραφικό «μπαμ» με τον 32χρονο Πολωνό μέσο, ο οποίος μπήκε κατευθείαν σε κανονικό πρόγραμμα καθώς ήρθε πανέτοιμος για να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς (20/3 – 19:30) για τη 2η αγωνιστική των play offs κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα την προετοιμασία της με τον Κριχόβιακ να μπαίνει φυσικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με τον 48χρονο υπηρεσιακό προπονητή της Ένωσης να περιμένει εμφάνιση ανάλογη με εκείνη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πριν από μία εβδομάδα για να έρθουν οι νίκες και η εξασφάλιση του μίνιμουμ στόχου που αφορά την έξοδο στην Ευρώπη.

Στην 20άδα κατάφερε να μπει τελικά ο Λιβάι Γκαρσία. Όπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta από την πρώτη στιγμή, ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα το πάλευε για να ξεπεράσει την ίωση και να είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Αυτό έγινε το Σάββατο, παίρνοντας μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Δύσκολα όμως θα ξεκινήσει, καθώς θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν και η εξασθένιση του οργανισμού του και οι προπονήσεις που έχασε.

Απουσίες, βέβαια, υπάρχουν και αφορούν τους παίκτες που τις τελευταίες μέρες δεν πραγματοποιούσαν προπονήσεις. Οι «χτυπημένοι» από ίωση Λε Ταλέκ και Σβάρνας δεν βρίσκονται στη διάθεση του Οφρυδόπουλου, όπως και οι Σιμόες και Γέβτιτς, οι οποίοι επίσης δεν συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου καθώς αρρώστησαν και αυτοί (ο Πορτογάλος είχε και ενοχλήσεις στην ποδοκνημική). Αντίθετα ο Στάνκοβιτς μετά το προχθεσινό χτύπημα, προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη σερί μέρα και υπολογίζεται. Σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας των play offs στη Λεωφόρο, επανέρχονται φυσικά οι Βράνιες και Σιμάνσκι που εξέτισαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Σπάτα από χθες έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα εξαιτίας της ίωσης που... σέρνεται και άπαντες στο προπονητικό κέντρο κυκλοφορούν με μάσκα για να περιοριστεί η διασπορά. Μάλιστα από ίωση απουσίαζε και ο βοηθός του Οφρυδόπουλου, ο Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος όμως ανάρρωσε και επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Φράνσκον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Η αποστολή της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα