Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και ο Χουάνκαρ

bet365

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε το πρωί της Κυριακής για την Θεσσαλονίκη με ακόμη μία απώλεια λόγω ίωσης, καθώς και ο Χουάνκαρ τέθηκε νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τον Άρη.

Η ίωση έχει αποδεκατίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αποφάσισε να ταξιδέψει αυθημερόν για την Θεσσαλονίκη και το παιχνίδι με τον Άρη για την 2η αγωνιστική των playoffs. Η αποστολή του ''τριφυλλιού'' πέταξε το πρωί της Κυριακής για την συμπρωτεύουσα αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του και μάλιστα βασικό, να παραμένει στην Αθήνα κλινήρης. Ο λόγος για τον Χουάνκαρ που προστέθηκε στην μεγάλη λίστα των απουσιών, έχοντας συμπτώματα από το Σάββατο.

ssf

Υπενθυμίζουμε πως νοκ-άουτ για την αποψινή αναμέτρηση έχουν τεθεί οι: Φραν Βέλεθ, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρούμπεν Πέρεθ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ματέους Βιτάλ, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Φώτης Ιωαννίδης. Μόνο ο Βέλεθ και ο Ιωαννίδης είχαν πρόβλημα τραυματισμού, όλοι οι υπόλοιποι είναι άρρωστοι. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Μία πιθανή ενδεκάδα για τους ''πράσινους'' που προφανώς θα πρόκειται για σύνθεση ανάγκης, αποτελείται από τους: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, Σένκεφελντ και Σάρλια στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Σάντσες. Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, Αϊτόρ, Παλάσιος στα άκρα και στην κορυφή ο Καρλίτος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα