Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κ15 2-0: Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και επέστρεψε στον τελικό

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κ15 2-0: Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και επέστρεψε στον τελικό

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό τoυ Final-4 Κ15 και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό της Τετάρτης.

Μεγάλη νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού Κ15 με σκορ 2-0 για να αποκτήσει έτσι το αγωνιστικό δικαίωμα να βρεθεί στον τελικό της Τετάρτης στο Αγρίνιο. Σκόρερ για τους Ερυθρόλευκους ήταν οι Πλις (6') και Τζώρτζης (80') ενώ ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Τρίκατζη στο 24' (δοκάρι). Αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Final -4 θα είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε στον πρώτο ημιτελικό την ΑΕΚ με 3-0.

Ο Ολυμπιακός άρχισε τον αγώνα με 4-2-3-1: γκολκίπερ ο Γεωργακόπουλος, άμυνα με Σκουρόπουλο, Καρκατσάλη, Σουλανιάκου και Φράγκο, κέντρο με Φίλη και Καρακώστα, δεκάρι ο Δαρβίρας, άκρα με Ζουριδάκη και Πλις και φορ ο Κωστούλας.

ολυ1

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε σχηματισμό 4-3-3 με γκολκίπερ τον Ζώγα, άμυνα με Μακρυπίδη, Λατιφάι, Καλοσκάμη και Μπούλμπασα. Ζέκα εξάρι με Σώκο και Μαρκεζίνη να είναι οι άλλοι δύο χαφ, Τρίκατζης και Γεωργόπουλος οι δύο εξτρέμ και φορ ο Τσίγκας.

παο

Χορταστικό α' μέρος με γκολ του Ολυμπιακού και δοκάρι του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι σε σχέση με τον Παναθηναϊκό στο ματς του Αγρινίου. Στο 6ο λεπτό οι Ερυθρόλευκοι με κλέψιμο ψηλά του Δαρβίρα και τελείωμα από κοντά από τον Πλις έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια έψαξε αντίδραση και είχε το σουτ του Τρίκατζη στο 10ο λεπτό που αποκρούστηκε και στο 24' δοκάρι με σουτ του ίδιου παίκτη. Το α' μέρος διάρκειας 40 λεπτών έληξε στο 1-0.

Έψαξε την αντίδραση ο Παναθηναϊκός, βρήκε το γκολ και για το 2-0 ο Ολυμπιακός

Στο 2ο μέρος ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 55', όταν ο Γεωργόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ. Ο Ολυμπιακός που είχε φάση με το τετ α τετ του Δαρβίρα βρήκε τελικά δεύτερο γκολ από τον Τζώρτζη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μετά από κόρνερ και κακή έξοδο του Ζώγα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Σουλανιάκου, Καρακατσάλης, Φράγκος, Πλις, Καρακώστας (80+ Ρουμελιώτης), Φίλης (69' Τζώρτζης), Κωστούλας, Δαρβίρας (60' Μιχαηλίδης) και Ζουριδάκης (80+ Οσάφι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φώτης Παπαπαναγής): Ζώγας, Μακρυπίδης, Λατιφάι (56' Αναστασάκης), Καλοσκάμης, Μπούλμπασας, Μαρκεζίνης (80+ Θάνος), Ζέκα, Γεωργόπουλος, Τρίκατζης (56' Χαντζάρας), Σώκος και Τσίγκας (56' Μπότος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα