Ολυμπιακός: Το status με τους στόπερ για τη νέα χρονιά

Ολυμπιακός: Το status με τους στόπερ για τη νέα χρονιά

Ολυμπιακός: Το status με τους στόπερ για τη νέα χρονιά

bet365

Ανοιχτό παραμένει ενόψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός να έχει μία ή δύο αποχωρήσεις στο κέντρο της άμυνας και έτσι να έρθουν νέα πρόσωπα.

Ο Ολυμπιακός φυσικά είναι σε μία περίοδο που έχει ακόμα ματς μπροστά του. Παράλληλα όμως εξακολουθεί να ψάχνεται και μεταγραφικά σε διάφορες θέσεις, όπως του στόπερ, του χαφ, του εξτρέμ και ακόμα και για φορ και ακραίους μπακ. Σε σχέση με τους στόπερ του υπάρχοντος ρόστερ των Πειραιωτών έχει το ενδιαφέρον του να δούμε τα δεδομένα...

Παπέ Αμπού Σισέ

Με διαφορά ο κορυφαίος στόπερ του Ολυμπιακού και με μία γεμάτη χρονιά στον σύλλογο φέτος και από πλευράς σκοραρίσματος και γενικά μία πολύτιμη αγωνιστική μονάδα. Είναι εάν όχι ο κορυφαίος φετινός παίκτης στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό από τους τοπ ποδοσφαιριστές του. Ο Παπέ Σισέ είναι όμως παίκτης που συνεχίζει να έχει ζήτηση και στη Γαλλία και σε άλλες Λίγκες και μπορεί εάν έρθει μία πολύ καλή πρόταση να αλλάξουν τα δεδομένα. Φέτος έχει 35 αγώνες με 6 γκολ και 1 ασίστ.

Κώστας Μανωλάς

Αποκτήθηκε για βασικός στον Ολυμπιακό προερχόμενος όμως από ένα διάστημα απραξίας αλλά και με θέματα ετοιμότητας. Η εμπειρία του και η ποιότητά του προφανώς και δεν αμφισβητούνται. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Μανωλάς όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος και θα φτάσει πάλι στα συνήθη στάνταρ του. Συνεχίζει και του χρόνου. Στον Ολυμπιακό φέτος έχει κάνει 12 συμμετοχές.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Με Παπέ Σισέ στο ρόστερ κανονικά είναι πια τρίτος στην ιεραρχία και ενώ ας μην ξεχνάμε και την ηλικία του αλλά και ορισμένους τραυματισμούς που έβγαλε. Το πλάνο δείχνει πως θα μείνει και τη νέα χρονιά δίνοντας λύσεις με την εμπειρία του και με το πως μπορεί να βοηθάει και εντός και εκτός γηπέδων και μέσα στα αποδυτήρια. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φέτος έχει 31 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ουσεϊνού Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν έκανε τόσο καλή χρονιά και συνιστά ένα ερωτηματικό ενόψει της επόμενης περιόδου. Εάν μείνει θα για μία έξτρα / συμπληρωματική λύση για το κέντρο της άμυνας. Φέτος έχει 25 ματς.

Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του... γερόλυκου Αβραάμ Παπαδόπουλου που όποτε του ζητηθεί δίνει ότι μπορεί. Λογικά θα μείνει και του χρόνου για να κλείσει την καριέρα του και για να δίνει κάποια λεπτά. Φέτος έχει 8 αγώνες.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς

Αγωνιστικά με τα δείγματα γραφής που είχε πιθανώς να άξιζε κάτι καλύτερο. Είχε και κάποια θέματα ετοιμότητας αλλά καιρό τώρα έχει μείνει τελείως εκτός πλάνων και δεν υπολογίζεται. Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς φέτος είχε μόλις 4 ματς.

Ετιέν Κινκουέ

Ο υψηλόσωμος Αφρικανός έκλεισε στον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση για τη Β' ομάδα και με την προοπτική της πρώτης. Φέτος πήρε ματς στη β' ομάδα χωρίς να παρουσιάσει φουλ πειστική εικόνα αλλά μπορεί να είναι μια ακόμα λύση για τη θέση του στόπερ.

* Σε ανύποπτο χρόνο ο Πέδρο Μαρτίνς σε σχέση με τον Ολυμπιακό Β' είχε εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον Μπαγκαλιάνη. Έναν ακόμα στόπερ από τη 2η ομάδα. Όπως επίσης και για τη θέση του στόπερ ως πρότζεκτ υπάρχει και ο Καλογερόπουλος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα