Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κ19 1-0: Το «τριφύλλι» μια ανάσα από τον τίτλο!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κ19 1-0: Το «τριφύλλι» μια ανάσα από τον τίτλο!

bet365

Με γκολ του Συμεωνίδη στο 54ο λεπτό ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού 1-0 στο πρωτάθλημα των τμημάτων κ-19 και απέχει πραγματικά μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο το τελευταίο ματς.

Οι «πράσινοι» που είχαν και δοκάρι στο πρώτο μέρος σε καταπληκτικό σουτ του Φρόκου, κατάφεραν να λύσουν τον Γόρδιο δεσμό του πολύ έντονου ντέρμπι στο 54ο λεπτό.

Από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Συμεωνίδης έγινε κάτοχος στα όρια της περιοχής και με αριστερό χαμηλό σουτ που πέρασε από πολλά κορμιά έγινε το 1-0.

Αυτό το γκολ ήταν το καθοριστικό για το «τριφύλλι» στο μεγάλο ντέρμπι, με τους «πράσινους» πλέον να ετοιμάζονται για φιέστα μετά και την επική απόκρουση του πορτιέρε της ομάδας του Βαγγέλη Σάμιου στις καθυστερήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον 50 βαθμούς σε 23 ματς και απομένει ένα παιχνίδι ακόμα για το φινάλε.

Είτε ο τίτλος θα κατακτηθεί την τελευταία αγωνιστική, είτε θα διαμορφωθεί από τα αποτελέσματα του δεύτερου, ΠΑΟΚ, που είναι στους 43 βαθμούς με 21 ματς (μέχρι και την ώρα που τελείωσε η αναμέτρηση στο Κορωπί).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Λίλο,Παυλάκης, Καρνέζης, Προδρομίτης, Ζαφείρης, Πορφυρόπουλος, Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (68’ Τόρρα), Φρόκου (81’ Κολόμπο), Βολάκης (81’ Νταμπίζας), Μπιλάλ (91′ Τσιάβος).

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Χρήστου, Ντόι, Σαπουντζής, Κασέμι (87’ Συρμής), Κουτσογούλας (72′ Πατήρας), Παπαδάκος (72’ Καράγουτης), Παπακανέλλος (59’ Μουζακίτης).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα