Ο Σούντγκρεν θύμισε… Ιμπραχίμοβιτς και ξετρέλανε τους Σουηδούς

Ο Σούντγκρεν θύμισε… Ιμπραχίμοβιτς και ξετρέλανε τους Σουηδούς

Newsroom
Ο Σούντγκρεν θύμισε… Ιμπραχίμοβιτς και ξετρέλανε τους Σουηδούς

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας κι ένα υπέροχο γκολ που σημείωσε στην προπόνηση έγινε θέμα στη χώρα του!

Συνήθως ο Ντάνιελ Σούντγκρεν απασχολεί τον Τύπο για τις αμυντικές ικανότητές του, την αυταπάρνηση που τον χαρακτηρίζει στο παιχνίδι του και την αγωνιστικότητά του. Με τα αντίπαλα δίχτυα διατηρεί επιδερμική σχέση, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στη διάρκεια των 2.5 ετών παρουσίας του στον Άρη και παρότι μετρά 79 συμμετοχές σκόραρε μόλις μια φορά, τον περασμένο Οκτώβρη απέναντι στον Παναιτωλικό. Μέσα από τις εμφανίσεις του στους «κίτρινους» κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της εθνικής ομάδας της χώρας του και μάλιστα πλέον είναι σταθερός στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού. Η δε περίπτωσή του απασχόλησε τον Τύπο της Σουηδίας δεδομένου του ότι χρειάστηκε να πατήσει στο 30ο έτος της ηλικίας του για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τεχνικού επιτελείου της χώρας του.

Πλέον είναι στο προσκήνιο για ένα γκολ που σημείωσε στην προπόνηση της Σουηδίας – ενόψει του «τελικού» με την Πολωνία για μια θέση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ – καθώς θύμισε… Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. «Τέτοιο γκολ περιμένεις να μπει από τον Ζλάταν και όχι από τον Σούντγκρεν», έγραψε ο Σουηδικός Τύπος ο οποίος ασχολήθηκε εκτενώς με τον τρόπο εκτέλεσης. Για την ακρίβεια, ο Σούντγκρεν κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και με ανάποδο ψαλιδάκι την έστειλε στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας. «Ήταν το πιο όμορφο γκολ που έχω δει στην καριέρα μου», είπε ο συμπαίκτης του, Φίλιπ Χελάντερ.

Χάριν υπερβολής, οι Σουηδοί σύγκριναν σε ομορφιά το γκολ του Σούντγκρεν μ’ αυτό που είχε σημειώσει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απέναντι στην Αγγλία πριν από περίπου δέκα χρόνια όταν με ανάποδο ψαλιδάκι – και σε απόσταση 30 μέτρων από την εστία – είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα σ’ ένα από τα πιο εντυπωσιακά τέρματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα