ΑΕΚ: Παραμένει η ανησυχία για Τζαβέλλα ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Παραμένει η ανησυχία για Τζαβέλλα ενόψει Ολυμπιακού

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Παραμένει η ανησυχία για Τζαβέλλα ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με τους φόβους ότι ίσως να μην προλάβει τον Ολυμπιακό να παραμένουν. Επιστροφή στα Σπάτα -πλην διεθνών- για τους παίκτες της ΑΕΚ, συντηρητικά θα συνεχίσει ο Σιμόες.

Έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει το σαββατοκύριακο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας. Βέβαια, η ουσιαστική προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν την Πέμπτη λόγω των αρκετών διεθνών που απουσιάζουν, όπως οι Μάνταλος, Ρότα, Ανσαριφάρντ, Μοχαμαντί, Χατζισαφί, Τσούμπερ, Κριχόβιακ και Λιβάι Γκαρσία.

Οι Αραούχο, Λε Ταλέκ και Άμραμπατ που ταλαιπωρούνταν από ίωση τις προηγούμενες μέρες επανεντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα, με τον τελευταίο πριν την έναρξη της προπόνησης να απολογείται και στον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου για τις δηλώσεις που έκανε στην Ολλανδία και προκάλεσαν αναστάτωση.

Ο Τζαβέλλας που επέστρεψε με ενοχλήσεις στον μηρό από την Εθνική Ελλάδας έκανε θεραπεία και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η ανησυχία με τον 34χρονο έμπειρο αμυντικό για το αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό παραμένει καθώς υπάρχουν φόβοι για κάποια θλάση, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει πλήρως όταν γίνει γνωστό το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, κάτι που θα συμβεί πιθανότατα κατά τη διάρκεια της Τρίτης.

Όσον αφορά τον Σιμόες, ο οποίος ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Πορτογάλος μέσος έχει υποβληθεί σε εξετάσεις, δεν έχει διαπιστωθεί κάποια ζημιά, αλλά πρόκειται για μια επιβάρυνση καθώς μετά την επάνοδό του από την επέμβαση είχε μπει με τη μία στις υποχρεώσεις της ομάδας, παίζοντας στα... κόκκινα και χωρίς προετοιμασία. Αναμένεται να συνεχίσει συντηρητικά το προσεχές διάστημα για να ανεβάσει ρυθμούς όταν πάρει το πράσινο φως. Με τα τωρινά δεδομένα είναι αμφίβολο να προλάβει το ματς στο Καραϊσκάκη. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης στις 18:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα