Super League Interwetten: Ο Σκωτσέζος Μάντεν στο ΟΑΚΑ, Ούγγρος στα Γιάννενα

Newsroom
Super League Interwetten: Ο Σκωτσέζος Μάντεν στο ΟΑΚΑ, Ούγγρος στα Γιάννενα

bet365

Ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη. Ξένος διαιτητής και στο ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός.

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές για την 4η αγωνιστική των Play Off της Super League Interwetten. Στο ΑΕΚ - Άρης την Κυριακή (10/04, 19:30) στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν ο οποίος τη φετινή σεζόν διηύθυνε και το ΠΑΟΚ - Άρης 0-1 αλλά και το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1, την περυσινή σεζόν. Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρόουμ και Άλαν Μαλβάνι και τον Πορτογάλο Κλαούντιο Περέιρα στο VAR.

Ξένος διαιτητής θα είναι και στα Γιάννινα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ ορίστηκε από την ΚΕΔ. Πέρυσι ο Βαντ ήταν η «σφυρίχτρα» στο Άρης - Παναθηναϊκός 0-0 για τα Play Off. Αυτή τη φορά για βοηθούς θα έχει τους Ι.Δημητριάδη, Καραγκιζόπουλο, και τον Βούλγαρο Ιβάιλο Στογιάνοφ στο VAR.

Στα παιχνίδια των Play Out η ΚΕΔ όρισε τον Τζήλο στο Βόλος - Λαμία με VAR τον Βαντ. Τον Τζοβάρα στο ΟΦΗ - Απόλλων, με τον Μάντεν στο VAR, τον Παπαδόπουλο στο Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός με VAR τον Σιδηρόπουλο, τον Καραντώνη στο Παναιτωλικός - Ατρόμητος με VAR τον Περέιρα.

Σάββατο 9/4
16:00 Βόλος-Λαμία: Τζήλος (Φωτόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Βαντ, Σαμοΐλης)

18:15 ΟΦΗ-Απόλλων: Τζοβάρας (Σινιοράκης, Βεργέτης, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Μάντεν, Πάτρας)

19:30 Αστέρας-Ιωνικός: Παπαδόπουλος (Β.Μωυσιάδης, Τζιουβάρας, 4ος Περράκης, VAR: Σιδηρόπουλος, Λ.Δημητριάδης)

20:30 Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Καραντώνης (Χριστάκογλου, Σακκάς, 4ος Ζαμπάλας, VAR: Περέιρα, Ψαρρής)

Κυριακή 10/4
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Βαντ (Ι.Δημητριάδης, Καραγκιζόπουλος, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Στογιάνοφ, Νικολακάκης)

19:30 ΑΕΚ-Άρης: Μάντεν (Ρόουμ, Μάλβανι, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Περέιρα, Θ.Μωυσιάδης)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα