Ολυμπιακός: Το φιλικό με τη Σαχτάρ ως ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου

Ολυμπιακός: Το φιλικό με τη Σαχτάρ ως ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το φιλικό με τη Σαχτάρ ως ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου

bet365

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (20.00, NOVA, One Channel) ένα φιλικό ειρήνης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00 (NOVA και One Channel) την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ σε έναν διεθνή φιλικό αγώνα για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Πρόκειται για τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίoυς συλλόγους στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Μία πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την κατάπαυση πυρός. Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους ή με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα εκτός από τη Σαχτάρ έχει κινητοποιηθεί και κλείσει διεθνή φιλικά υπέρ της ενίσχυσης της χώρας και η Ντιναμό Κιέβου. Επίσης τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Σαχτάρ δεν αναμενόταν να βγάλουν αποστολές. Ως προς την κάλυψη η NOVA θα έχει LIVE το ματς και στο Youtube της, όπως και η Σαχτάρ στο δικό της κανάλι στο Youtube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα