Παναθηναϊκός: Χωρίς Καρλίτος στα Γιάννενα!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Καρλίτος στα Γιάννενα!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Χωρίς Καρλίτος στα Γιάννενα!

bet365

Ο Καρλίτος τελικά δεν καταφέρνει να βρεθεί στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα και μένει εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα!

Ο Ισπανός επιθετικός θ' απουσιάσει από την αναμέτρηση της Κυριακής στους Ζωσιμάδες κι έτσι μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός για το παιχνίδι μένει ο Φώτης Ιωαννίδης για το «τριφύλλι».

Ο Καρλίτος έκανε θεραπεία και το Σάββατο στο Κορωπί μετά τις ενοχλήσεις που είχε αισθανθεί την Παρασκευή στη γάμπα και βγήκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των Playoffs.

Ατομικό έκανε ο Βιγιαφάνιες, ο Λούντκβιστ και ο Αγιούμπ, το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα