Παναθηναϊκός: Τρεις αγωνιστικές στον Χουάνκαρ, έφεση από το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Τρεις αγωνιστικές στον Χουάνκαρ, έφεση από το «τριφύλλι»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Τρεις αγωνιστικές στον Χουάνκαρ, έφεση από το «τριφύλλι»

bet365

Στον Παναθηναϊκό έμειναν έκπληκτοι από την απόφαση για τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Χουάνκαρ για την αποβολή στα Γιάννενα, σε φάση που... δεν ήταν καν για κόκκινη! Ασκούν έφεση οι «πράσινοι».

Ο Χουάνκαρ αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της πρόσφατης ισοπαλίας (0-0) με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 4η αγωνιστική των Playoffs της Super League Interwetten, για χτύπημα στο πρόσωπο του Περέα.

Το θέμα είναι ότι η φάση δεν είναι καν για κόκκινη κάρτα, με τον Ισπανό φουλ μπακ να μην καταλαβαίνει πως χτύπησε τον αντίπαλό του. Και αυτή τη στιγμή βγήκε απόφαση για τιμωρία τριών αγωνιστικών στον αριστεροπόδαρο άσο των «πράσινων» με τη «λογική» πως ήταν εκτός φάσης.

Στον Παναθηναϊκό έχουν μείνει έκπληκτοι από αυτή την εξέλιξη, κάνουν λόγο για πρωτοφανή απόφαση και θα ασκήσουν έφεση στην ποινή που επιβλήθηκε στον Χουάνκαρ.

Αυτή τη στιγμή πάντως, ο ποδοσφαιριστής χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Λαμία στις 20 του μηνός στη Λεωφόρο και την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Άρη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα