Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έστειλε το μήνυμά του στον Μαντί Καμαρά και ήταν ξεκάθαρο

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έστειλε το μήνυμά του στον Μαντί Καμαρά και ήταν ξεκάθαρο

bet365

Ο Αφρικανός χαφ έμεινε εκτός από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό διότι ο Μαρτίνς ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για τα παράπονα που είχε από εκείνον.

Στα 25 του χρόνια ο Μαντί Καμαρά είναι ένας παίκτης που εάν βλέπαμε μέχρι και πέρυσι τα πεπραγμένα του αναμφίβολα θα στεκόμασταν στο πόσο πολύ έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Φέτος όμως η κατάσταση είναι εντελώς άλλη. Εντελώς διαφορετική και σίγουρα όχι βελτιωμένη. Ο διεθνής χαφ γενικά φέτος είναι σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση.

Δεν είναι λίγες οι πηγές που θεωρούν εδώ και καιρό πως ο Μαντί Καμαρά περίμενε από πέρυσι μία μεγάλη ευρωπαϊκή μεταγραφή και από τη στιγμή που εκείνη δεν ήρθε είναι αρκετά πιθανό να επηρεάστηκε για τα καλά από αυτό. Όπως και να έχει η φετινή του σεζόν είναι κάκιστη αλλά και με συμπεριφορές που - όπως προκύπτει - δεν ικανοποιούν τον προπονητή και την ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό - όπου έχρισε βασικό τον Κανέ - έκανε λόγο για εσωτερικό θέμα. Για τον Μαντί ο Μαρτίνς επισήμανε στη COSMOTE μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο: «Ήταν εσωτερικό θέμα. Δεν θέλω να το σχολιάσω».

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μιλούν για αργοπορία του παίκτη για συγκέντρωση της ομάδας σε βίντεο και δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο. Δηλαδή αυτός ο αποκλεισμός ήταν σαν ένα μήνυμα. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα του Μαρτίνς προς τον παίκτη.

Δεν είναι πάντως σαφές ή δεδομένο πως θα υπάρξει και για τη συνέχεια τιμωρία του παίκτη με την έννοια του αποκλεισμού του από επόμενα ματς. Είναι αρκετά πιθανό να μην υπάρξει συνέχεια στο θέμα αυτό (με τον Ολυμπιακό πάντως να μην έχει αναφέρει κάτι επίσημα ή ανεπίσημα). Ο Μαντί Καμαρά από μέρους του φέτος έχει 40 αγώνες στον Ολυμπιακό με 2 γκολ και 2 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα