Παναθηναϊκός: Δικαιώθηκε ο Χουάνκαρ, παίζει με Λαμία και Άρη

Παναθηναϊκός: Δικαιώθηκε ο Χουάνκαρ, παίζει με Λαμία και Άρη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δικαιώθηκε ο Χουάνκαρ, παίζει με Λαμία και Άρη

bet365

Η έφεση του Παναθηναϊκού για την τιμωρία τριών αγωνιστικών του Χουάνκαρ, έγινε δεκτή και ο Ισπανός μπακ τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα επόμενα παιχνίδια.

Η αποβολή του Χουάνκαρ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εξαρχής άδικη, ο Ισπανός μπακ τιμωρήθηκε μάλιστα και με τρεις αγωνιστικές από την πειθαρχική επιτροπή και όπως ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση, η οποία εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η απόφαση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης και ο 32χρονος αμυντικός δικαιώθηκε, καθώς η ένσταση του ''τριφυλλιού'' έγινε δεκτή. Από τις τρεις αγωνιστικές η ποινή μειώθηκε στη μία, την οποία ο Χουάνκαρ εξέτισε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής τίθεται και πάλι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα είναι κανονικά στις επιλογές του Σέρβου προπονητή στα παιχνίδια με την Λαμία για το Κύπελλο και τον Άρη για το πρωτάθλημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα