ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ξανά ο Αλμέιδα...

ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ξανά ο Αλμέιδα...

ΑΕΚ: Έρχεται Αθήνα ξανά ο Αλμέιδα...

bet365

Μέσω Τουρκίας (αύριο 30/04) έρχεται για εγκατάσταση και δουλειά ο Αργεντινός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του και την επόμενη θα ταξιδέψει Θεσσαλονίκη για το ματς της Ένωσης...

Όπως είναι γνωστό ο Ματίας Αλμέιδα θα έρθει ξανά στη χώρα μας και την πρωτεύουσα τούτη τη φορά για τα καλά... Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται αύριο (30/04) στην Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης στις 20:30 και μάλιστα όχι μόνος του...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνολικά στην ΑΕΚ αναμένουν να υποδεχθούν επτά άτομα κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να έρχεται με σύσσωμο το team του. Προφανώς και για εγκατάσταση αλλά και για να ξεκινήσει δουλειά σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη σεζόν. Εννοείται πως σε αυτό το διάστημα θα παρακολουθήσει και τους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν προκειμένου να χει ιδία άποψη για πολλά πρόσωπα.

Η αρχή θα γίνει στην Τούμπα όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί μαζί με κάποιον από τους συνεργάτες του και θα παρακολουθήσουν από κοντά την ΑΕΚ για πρώτη φορά. Εννοείται ότι παράλληλα θα τρέξουν και υποθέσεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με το τι χρειάζεται η ομάδα. Για τον λόγο αυτό αναμένεται ήδη να υπάρχουν προχωρημένες επαφές με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Θα έχει μπόλικη δουλειά σε συνεργασία με τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου με τους οποίους φαίνεται πως ήδη έχει καλή σχέση και επαφή... Πάντως σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανακοινώσεις και την παρουσίασή του, αυτές θα έρθουν χρονικά μετά το τέλος της σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα