Παναθηναϊκός: Νίκη Ευρώπης και τριάδας

Παναθηναϊκός: Νίκη Ευρώπης και τριάδας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Νίκη Ευρώπης και τριάδας

bet365

Μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό το... εξάποντο κόντρα στον Άρη, με το Τριφύλλι να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι. Νοκ-άουτ ο Διούδης.

Ο δεύτερος γύρος των playoffs ξεκινά για τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής(19:00, CosmoteSport1) σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Άρη που σε περίπτωση νίκης δίνει... εξάποντο στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα έχει απεναντί της έναν εκ των δύο βασικών ανταγωνιστών του για την τρίτη και την τέταρτη θέση που οδηγούν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στα προκριματικά του Conference League.

Οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για το ''τριφύλλι'' που θέλει να πατήσει για πρώτη φορά φέτος την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να εκμεταλλευθεί την δύναμη της έδρας του, καθώς ακολουθούν δύο εκτός έδρας ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη με ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Η προετοιμασία των ''πρασίνων'' ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση το Σάββατο και ο Γιοβάνοβιτς είδε με ικανοποίηση τόσο τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι όσο και τον Ρούμπεν Πέρεθ να φωνάζουν ''παρών'' και να είναι κανονικά στην διάθεσή του, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τους άφησε ως... σουβενίρ ο ημιτελικός με την Λαμία. Η ετοιμότητα του Ιταλού πορτιέρε αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς ο Σωκράτης Διούδης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Σάρλια, Πούγγουρας και Μακέντα.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ενδεκάδα που κερδίζει...

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Σέρβος τεχνικός έχει αποδείξει πως πολύ δύσκολα ''πειράζει'' το αρχικό του σχήμα. Ειδικά όταν προέρχεται από ένα σερί αγώνων με επιτυχημένα αποτελέσματα. Εξάλλου, στο ''Αθανάσιος Διάκος'' το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη έδωσε την ευκαιρία για χαμηλό τέμπο και αλλαγές που φρέσκαραν αρκετούς από τους βασικούς.

fff

Ξεκάθαρο προβάδισμα, λοιπόν, έχουν οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αϊτόρ, Παλάσιος στα ''φτερά'' της επίθεσης και στη κορυφή ο Ιωαννίδης. Θέση διεκδικούν οι Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο.

Κατάμεστη η Λεωφόρος

Όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έτσι και αύριο, η Λεωφόρος αναμένεται να είναι κατάμεστη. Η εικόνα της ομάδας, η πρόκριση στον τελικό και τα αποτελέσματα του τελευταίου διμήνου έχουν φέρει και πάλι τον κόσμο στις κερκίδες του ''Απόστολος Νικολαϊδης'' και δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί ήταν η παρουσία των οπαδών του ''τριφυλλιού'' στο ΔΑΚ Λαμίας και η στήριξή τους προς την ομάδα, έστω κι έξω από το γήπεδο.

azx

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα