ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Αθήνα και πήγε Σπάτα ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Αθήνα και πήγε Σπάτα ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Επέστρεψε στην Αθήνα και πήγε Σπάτα ο Αλμέιδα

bet365

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ που βρέθηκε χθες στην Τούμπα επέστρεψε στην Αθήνα και το απόγευμα της Δευτέρας πήγε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Ο Ματίας Αλμέιδα που είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ αναλαμβάνοντας επίσημα τα καθήκοντά του από το τέλος της σεζόν βρέθηκε χθες στην Τούμπα και παρακολούθησε με τα στελέχη της Ένωσης το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός, όπως ήταν γνωστό, δεν επέστρεψε με το τσάρτερ της αποστολής στην Αθήνα αλλά παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και γύρισε στην πρωτεύουσα το πρωί της Δευτέρας συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, Γιάννη Παπαδημητρίου. Το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την πρωινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων, ο Αλμέιδα είχε και την πρώτη του γνωριμία με το προπονητικό κέντρο της Ένωσης καθώς πήγε στα Σπάτα και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους.

Το γεγονός ότι ο Αλμέιδα δεν έχει επαφές με την πρώτη ομάδα μέχρι στιγμής σε προσωπικό επίπεδο δεν ήταν μόνο απόφαση της ΑΕΚ, αλλά και απαίτηση του ίδιου του Αργεντινού προπονητή. Και ο Αλμέιδα τόνισε πως δεν ήθελε να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στο νυν τεχνικό επιτελείο. Δεν επιθυμούσε να έχει την παραμικρή εμπλοκή και ενόχληση στη δουλειά του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και των συνεργατών του ως το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, ο Αλμέιδα είχε μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως αν θεωρούν ότι και η παρουσία του στην Τούμπα ενδεχομένως να δημιουργούσε πρόβλημα τότε θα ήταν καλό να μην πάει καν να δει την ομάδα από κοντά. Ωστόσο, από τα στελέχη της Ένωσης του τονίστηκε πως δεν θα έχει την παραμικρή επαφή με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και συνολικά με την αποστολή, κάτι που απομάκρυνε και τον όποιο ενδοιασμό του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα