Κιβρακίδης: «Συγνώμη από τον κόσμο για την κακή χρονιά»

Κιβρακίδης: «Συγνώμη από τον κόσμο για την κακή χρονιά»

Newsroom
 Κιβρακίδης: «Συγνώμη από τον κόσμο για την κακή χρονιά»

bet365

Ο αρχηγός του Ατρόμητου έκανε έναν μίνι-απολογισμό της φετινής πορείας των Περιστεριωτών.

Σε έναν μίνι-απολογισμό της φετινής σεζόν για τον Ατρόμητο προχώρησε ο Κιβρακίδης μετά τη χθεσινή (7/5) ήττα (1-0) της ομάδας από τον Ιωνικό, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της χρονιάς. «Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, εμένα μου άρεσε όπως έπαιξε η ομάδα, έλλειπε η τελική πάσα, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Ο Κουλούρης έχασε το πέναλτι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άμα γίνονταν κάποια άλλα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Μας έλειψε η τύχη. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, είμαι περήφανος για όλους», σχολίασε αρχικά στη NOVA για την αναμέτρηση με τους Νικαιώτες.

Και μετά ρωτήθηκε τι κρατά από τη συνολική πορεία του club. «Κρατάω τα λόγια ενός ανθρώπου που μου είπε πως πρέπει να σωθεί η ομάδα και του απάντησα πως θα σωθεί όταν η ήταν χαμηλά. Τους ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα, στα άσχημα παιχνίδια, στα άσχημα αποτελέσματα και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ξέρεις πόσο αγαπώ την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και ένα συγγνώμη για την κακή χρονιά που κάναμε. Εδώ και 9 χρόνια έχω γνωρίσει αληθινούς Περιστεριώτες, έχω κάτσει με μεγάλους ανθρώπους που μου εξηγούσαν την ιστορία της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, δεν ξέρω για πόσο ακόμα». Κλείνοντας ρωτήθηκε από το τι θα κριθεί αν θα μείνει. «Θα δούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα