Παναθηναϊκός: Στο Φάληρο με φρεσκάρισμα για να παραμείνει αήττητος

Παναθηναϊκός: Στο Φάληρο με φρεσκάρισμα για να παραμείνει αήττητος

Παναθηναϊκός: Στο Φάληρο με φρεσκάρισμα για να παραμείνει αήττητος

bet365

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο ''αιώνιο'' ντέρμπι για να διατηρήσει το αήττητο σερί που τρέχει από τον Φεβρουάριο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε των playoffs, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο +2 από Άρη και ΑΕΚ, ενώ είναι από ''πάνω'' και σε κάθε πιθανή ισοβαθμία. Το ''τριφύλλι'' στην 8η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Οι ''πράσινοι'' ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι της Τρίτης στο Κορωπί και στόχος για το αυριανό ντέρμπι είναι η διατήρηση του αήττητου σερί που ''τρέχει'' από τις 19 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Έκτοτε, το ''τριφύλλι'' έχει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να προσθέσει ακόμη ένα ματς σε αυτή την λίστα, διατηρώντας παράλληλα και το φετινό αήττητο στα παιχνίδια με τους ''ερυθρολεύκους''. Υπενθυμίζουμε πως στα μέχρι τώρα ματς ανάμεσα στους δύο σύλλογους, είχαμε δύο λευκές ισοπαλίες(0-0) σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη και την νίκη με 1-0 του Παναθηναϊκού εντός έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του, δύο από τους πλέον βασικούς του. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν πρόλαβε να επιστρέψει από το τράβηγμα στο παιχνίδι με τον Άρη ενώ και ο Φραν Βέλεθ τέθηκε νοκ-άουτ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Tα ευχάριστα στο ''πράσινο στρατόπεδο'' ήρθαν από τον Χουάνκαρ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Όσον αφορά την ενδεκάδα είναι δεδομένο πως ο Σέρβος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές για να κάνει διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και να φρεσκάρει το σύνολο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο που έχει χαρακτήρα...τελικού των τελικών για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτήρια μέσα από τα playoffs.

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, πιθανότατα θα καλύψει το κενό του Βέλεθ ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος και οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, Ματέους Βιτάλ σε περίπτωση που αποφασίσει ο 60χρονος κόουτς να δώσει ανάσες είτε στον Αϊτόρ είτε στον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα