Ολυμπιακός: Ο Μπελαϊλί είναι στην ατζέντα του και οι Γάλλοι εκτιμούν πως θα κάνει κρούση (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μπελαϊλί είναι στην ατζέντα του και οι Γάλλοι εκτιμούν πως θα κάνει κρούση (vid)

Ολυμπιακός: Ο Μπελαϊλί είναι στην ατζέντα του και οι Γάλλοι εκτιμούν πως θα κάνει κρούση (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός αναζητά δύο εξτρέμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Μπελαϊλί είναι ένας εκ των παικτών που δείχνουν να έχουν μπει στο... κάδρο του.

Ιδιαίτερα εύκολη περίπτωση δεν συνιστά, ωστόσο φαίνεται πως σύμφωνα με τις γαλλικές πηγές έχει τα χαρακτηριστικά ενός ακραίου επιθετικού που θα ήθελαν για τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Μπελαϊλί. Αλγερινό διεθνή εξτρέμ της Μπρεστ, που οι Γάλλοι έχουν αναδείξει ήδη στα ρεπορτάζ τους.

Παρότι σχετική επιβεβαίωση από μεριάς Ολυμπιακού δεν υφίσταται πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει την πρόθεση και τη διάθεση να ξεκινήσει συζητήσεις και να κάνει κρούση για τον παίκτη. Ότι ήδη το ψάχνει το θέμα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αυτό που φαίνεται πάντως είναι πως ο παίκτης έχει τεθεί επί τάπητος στον Ολυμπιακό. Είναι δηλαδή στην ατζέντα ενός συλλόγου που αναζητά δύο εξτρέμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ενώ εξακολουθεί να προκύπτει πως οι Ονιεκούρου και Λόπες δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στο Λιμάνι.

Ο 30χρονος Μπελαϊλί - που βρίσκεται στο πελατολόγιο του agent Κουτσολιάκου - ανήκει στη Μπρεστ με το συμβόλαιό του να λήγει στις 30 Ιουνίου του 2022 αλλά να υπάρχει οψιόν ανανέωσης για τρία ακόμα χρόνια. Είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει και δεξιά και πίσω από τον φορ. Είναι διεθνής με τη χώρα του και εκτός από την πατρίδα του και τη Γαλλία έχει παίξει και στην Τυνησία και σε αραβικές χώρες. Τη σεζόν 2021-2022 είχε 19 αγώνες με 4 γκολ και 2 ασίστ. Στην Εθνική ομάδα της χώρας του - με την οποία έχει πάρει Κόπα Άφρικα - ο Μπελαιλϊ έχει 35 αγώνες με 6 γκολ και 18 ασίστ. Ένα μελανό σημείο για τον ίδιο πάντως ήταν η τιμωρία του για δύο χρόνια (διετής αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο) διότι όπως είχε ανακοινώσει το 2015 η Ομοσπονδία της Αλγερίας είχε παραβιάσει τους κανόνες αντιντόπινγκ κοντρόλ (γινόταν λόγος για χρήση απαγορευμένων ουσιών με τα ρεπορτάζ να μιλούν για μία κυρίως ουσία που ήταν αδιευκρίνιστο το τι ήταν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα