ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του

bet365

Εν αναμονή των ανακοινώσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη για τις αλλαγές εντός της ΠΑΕ, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να έχει πάρει τις αποφάσεις του...

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δεν περίμενε την ολοκλήρωση της αποτυχίας, ούτε τις αντιδράσεις των οπαδών, για όσα έχει αποφασίσει να αλλάξει στον σύλλογο.

Η Ένωση τελείωσε τη σεζόν με ήττα από τον Ολυμπιακό, έχοντας ήδη μείνει εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, και τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ να στρέφεται κατά πάντων για την κατάσταση που επικρατεί στο αγωνιστικό.

Αυτό που όλοι περιμένουν πλέον είναι οι ανακοινώσεις των αποφάσεων από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με τις αλλαγές που επιβάλλεται να προχωρήσουν εντός της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, όπως αναφέραμε, έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να αλλάξει. Το μόνο θέμα που τίθεται πλέον είναι το χρονικό σημείο που θα το κάνει, πότε κοινώς θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του σχετικά με τα πρόσωπα, για την επόμενη μέρα της Ένωσης.

Αλλαγές δεδομένα θα υπάρξουν, όχι μόνο στο διοικητικό κομμάτι και στα στελέχη του club, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάτι άλλωστε που ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί είτε η ΑΕΚ ήταν στις ευρωπαϊκές θέσεις στο πρωτάθλημα είτε όχι... Ίσως βέβαια το μέγεθος της τελικής αποτυχίας να πρόσθεσε και άλλα πρόσωπα στη λίστα εξόδου από την ΑΕΚ...

Σε κάθε περίπτωση, με την Τετάρτη να περνάει χωρίς κάποια ανακοίνωση από την πλευρά του αφεντικού της ΑΕΚ, αναμένονται με ενδιαφέρον πλέον τις επόμενες μέρες οι αποφάσεις που θα «τρέξουν» τις εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα