Ολυμπιακός: Οι «καραμπόλες» με τους φορ και η τριάδα της νέας χρονιάς (vids)

Ολυμπιακός: Οι «καραμπόλες» με τους φορ και η τριάδα της νέας χρονιάς (vids)

Ολυμπιακός: Οι «καραμπόλες» με τους φορ και η τριάδα της νέας χρονιάς (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση δείχνει πιθανό να έχει τουλάχιστον δύο αλλαγές στην τριάδα της επίθεσής του για τη νέα χρονιά!

Ο Ελ Αραμπί έχει δεχθεί από τον Ολυμπιακό μία πολύ καλή προσφορά δεδομένης της ηλικίας του (36 ετών θα είναι του χρόνου) και με σεβασμό προς την μεγάλη προσφορά του. Οι πιθανότητες να μείνει έχουν αυξηθεί - όπως έχετε διαβάσει ξανά - αλλά από εκεί και πέρα ακόμα και εφόσον μείνει οριστικά είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να έχει δύο νέα πρόσωπα στη γραμμή κρούσης του στη νέα χρονιά.

Η μία περίπτωση είναι του Ζάχαβι. Οι πληροφορίες ότι έχει ήδη γίνει κρούση στον Ισραηλινό δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό ή την πλευρά του παίκτη ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει μία καλή επαφή με τους agents του από τον Γενάρη και μετά αλλά και ενδιαφέρον. Τώρα υπάρχει και ένας τρίτος πόλος (με ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει ο Ζάχαβι) που αφορά στους Τικίνιο και Χασάν.

Ο Βραζιλιάνος φορ παραμένει πιθανό να φέρει πρόταση και να φύγει, κάτι που μάλλον μπορεί να... βολέψει και τον Ολυμπιακό υπό την έννοια πως ενδεχομένως να ήθελε άλλου τύπου φορ και πιθανώς και κάτι καλύτερο από εκείνον για τη χρονιά που μας πέρασε. Επίσης όμως υπάρχει ο Αχμέντ Χασάν που γυρίζει από τον δανεισμό του από την Κόνιασπορ. Ο Χασάν εκτός απροόπτου θα είναι και στην προετοιμασία με παίκτες όπως οι Τσούμιτς, Ραντζέλοβιτς και Γιάννης Μασούρας. Ο Αιγύπτιος είναι και ένας παίκτης που αρέσει στον Μαρτίνς και ο λόγος που είχε αποχωρήσει πέρυσι ήταν η έλευση του Τικίνιο και να έχει παραπάνω χρόνο συμετοχής. Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός μπορεί για τη νέα χρονιά να έχει μία τριπλέτα Ελ Αραμπί - Ζάχαβι - Χασάν ή μία τριάδα με Ελ Αραμπί και άλλα δύο νέα - σε σχέση με την περασμένη πάντα σεζόν - πρόσωπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα