ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ του Πασχαλάκη σε Ιβάν Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ του Πασχαλάκη σε Ιβάν Σαββίδη

Newsroom
ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ του Πασχαλάκη σε Ιβάν Σαββίδη

bet365

Με μήνυμα στα social media ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ευχαριστεί τους πάντες στον ΠΑΟΚ για αυτά τα πέντε σπουδαία χρόνια που πέρασε ως κάτοικος Τούμπας.

Ο 32χρονος Έλληνας κίπερ έπειτα από μία πενταετία αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Μέσω ανάρτησης στo Instagram, Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τους συμπαίκτες του αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπήρξε όλα αυτά τα χρόνια.

«2017-2022. Μια πενταετία έκλεισε με όμορφα συναισθήματα, αποχωρώ από την ομάδα που πήρα και έδωσα χαρά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους συμπαίκτες μου έναν προς ένα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, τον κύριο Λουτσέσκου, τους προπονητές τερματοφυλάκων που είμασταν από το πρωί έως το βράδυ μαζί, τους αφανείς ήρωες της ομάδας (φροντιστές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές), τον κόσμο που σε δύσκολες εποχές είναι δίπλα στην ομάδα.

Τον κυριο Σαββιδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τέλος την οικογένεια μου . Ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα