Ολυμπιακός: Ο Τέγιο που «ιντριγκάρει» ξανά, ο Ονιεκούρου που φεύγει και ο Μασούρας που έχει ζήτηση (vids)

Ολυμπιακός: Ο Τέγιο που «ιντριγκάρει» ξανά, ο Ονιεκούρου που φεύγει και ο Μασούρας που έχει ζήτηση (vids)

Ολυμπιακός: Ο Τέγιο που «ιντριγκάρει» ξανά, ο Ονιεκούρου που φεύγει και ο Μασούρας που έχει ζήτηση (vids)

bet365

Ο Ισπανός winger μένει ελεύθερος και απασχολεί ξανά τον Ολυμπιακό την ώρα που οι συζητήσεις για Ονιεκούρου και Μασούρα καλά κρατούν.

Ο Τέγιο δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο μεταγραφικό... κάδρο για τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τους Πρωταθλητές Ελλάδας και σε αυτή τη φάση αναμένεται να γίνει free agent.

Άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα, της Πόρτο και της Φιορεντίνα ο Κριστιάν Τέγιο είναι κυρίως εξτρέμ. Αποχωρεί από τη Μπέτις έχοντας χρονιά με 35 ματς, 5 γκολ και 3 ασίστ. Διεθνής με την Ισπανία έχει στην τροπαιοθήκη του τίτλους από την Ισπανία και φυσικά Πρωτάθλημα με τη Μπαρτσελόνα. Στα 30 του χρόνια με ύψος 1.78 μέτρα είναι ένας παίκτης που αρέσει εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό και άρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Από εκεί και πέρα το πλάνο για τον Χένρι Ονιεκούρου δεν έχει αλλάξει. Όλες οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με την αποχώρησή του είτε με πώληση είτε με δανεισμό και ενώ οι τουρκικές ομάδες συνεχίζουν να τον θέλουν (κυρίως από εκεί υπάρχει ενδιαφέρον).

Τώρα σε σχέση με τον Μασούρα. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει ψηλά τον οικονομικό πήχη για τις τουρκικές ομάδες (8 εκατ. ευρώ τουλάχιστον οι αξιώσεις του). Ο παίκτης δεν δείχνει να... καίγεται για το τουρκικό πρωτάθλημα, όμως γενικότερα είναι ένας ποδοσφαιριστής με σημαντική ζήτηση και αυτήν την περίοδο. Βέβαια εάν προκύψει περίπτωση πώλησης του Μασούρα ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί έναν έξτρα εξτρέμ για βασικό ενώ υπάρχει και κάτι άλλο για εκείνον. Είναι το ελληνικό στοιχείο.

Ένα στοιχείο που το χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Εκτός και εάν ομάδες όπως η Τραμπζονσπόρ δώσουν τα χρήματα που θέλει ο Ολυμπιακός και πείσουν και τον παίκτη με ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Όμως αυτό είναι ένα αρκετά σημαντικό εάν... Ο Ολυμπιακός πάντως κινείται για δύο εξτρέμ για τη νέα χρονιά, εκτός εάν αυτός ο αριθμός αλλάξει στην πορεία.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από τα επίσημα social media του Τέγιο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα