Ολυμπιακός: Οι επαφές με Μιλιβόγιεβιτς και τα τρία εάν της υπόθεσης

Ολυμπιακός: Οι επαφές με Μιλιβόγιεβιτς και τα τρία εάν της υπόθεσης

Ολυμπιακός: Οι επαφές με Μιλιβόγιεβιτς και τα τρία εάν της υπόθεσης

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές με την πλευρά του Σέρβου χαφ και τον Γενάρη αλλά και το τελευταίο διάστημα αλλά η περίπτωσή του εξακολουθεί να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Για τον Μιλιβόγιεβιτς έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta τα σχετικά δεδομένα. Κατά πρώτον ο 31χρονος Σέρβος έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Κρίσταλ Πάλας για έναν ακόμα χρόνο. Έχει αποδοχές που αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως. Ακόμα και να φύγει από την Πάλας (να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του) είναι 31 ετών και μπορεί να βρει αυτά τα χρήματα σε Ιταλία ή και σε Αγγλία, όπου έχει πολύ καλό όνομα. Μπορεί δηλαδή να βρει ένα ανάλογο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Τέτοιον που να έχει κάνει επαφές μαζί του και τον Γενάρη αλλά και το τελευταίο διάστημα.

Για την περίπτωση του «Μίλι» υπάρχουν τουλάχιστον τρία εάν. Πρώτον εάν προκύψει αποχώρηση ενός χαφ στον Ολυμπιακό. Ο Μαντί Καμαρά είναι πιθανό να πωληθεί και ο Εμβιλά θα ήθελε έναν παρτενέρ, ωστόσο ο Κανέ που επίσης είναι εξάρι, θα μείνει. Υπάρχουν ακόμα βέβαια για το κέντρο και οι Κούντε, Μπουχαλάκης και Αγκιμπού Καμαρά. Και ο Κούντε με τον Αγκιμπού έχουν ζήτηση, πλην όμως θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις από το κέντρο και να μην... φορτωθεί με έξτρα παίκτες μαζί με τους υπάρχοντες ενώ ο Ολυμπιακός σχετικά με τον άξονά του θέλει να έχει για τη νέα χρονιά ένταση, ταχύτητα και άλλα επίπεδα ρυθμού σε σχέση με πέρυσι.

Δεύτερο εάν. Εάν ο Μιλιβόγιεβιτς ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του για να γυρίσει στην ομάδα που έχει 94 ματς, 15 γκολ και 7 ασίστ. Και το τρίτον εάν φυσικά να ικανοποιηθεί στο οικονομικό σκέλος η Κρίσταλ Πάλας. Σε προσωπικό επίπεδο προφανώς οι σχέσεις Μιλιβόγιεβιτς - Ολυμπιακού είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Για την ακρίβεια παραμένουν σε πολύ καλό επίπεδο. Ωστόσο η υπόθεσή του συνεχίζει να μην είναι τόσο απλή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα