A.E.K.: Ο Μπρούνο Άλβες και τα δεδομένα για Γκούντγιονσεν...

A.E.K.: Ο Μπρούνο Άλβες και τα δεδομένα για Γκούντγιονσεν...

A.E.K.: Ο Μπρούνο Άλβες και τα δεδομένα για Γκούντγιονσεν...

bet365

Στην αναμονή για την ανακοίνωση του τέλους της καριέρας του Πορτογάλου για την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την Α.Ε.Κ. και ο Ισλανδός που έχουν επαφές στην Ένωση.

Μπαίνουμε σε μια εβδομάδα που αναμένεται να προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό την ολοκλήρωση της διαδιασίας αλλαγών στην ΑΕΚ και ειδικά σε ότι αφορά τους υπεύθυνους για το αγωνιστικό. Όλο το προηγούμενο διάστημα, μήνες τώρα, στην Ένωση (και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο Μελισσανίδης) είχε επαφές και συζητήσεις για να κλείσει τα ανοιχτά κεφάλαια στα καίρια πόστα. Κάτι που θεωρούσε -δικαιολογημένα- απαραίτητο για να προχωρήσει στη δημιουργία της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας με δεδομένο ότι αυτοί που είχε επιλέξει να το κάνουν απέτυχαν...


Προχώρησε στην απόκτηση του Ματίας Αλμέιδα για τον κιτρινόμαυρο πάγκο και χωρίς κανείς να το καταλάβει, ακόμη και εντός club, έφτασε σε συμφωνία και έφερε στην ΑΕΚ τον Ράντεκ Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Από τον περασμένο Φεβρουάριο ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχε ζητήσει να ξεκινήσουν επαφές με τον Μπρούνο Άλβες (κάτι που έγινε μέσω του Κονέ) όταν και η ομάδα είχε ήδη μείνει εκτός βασικών στόχων και τον Μάρτιο, όπου διαβάσατε αποκλειστικά στο Gazzetta για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, έγινε ξεκάθαρο ότι θα πάμε σε... γάμο και με τον Πορτογάλο άσο.

...
Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη; Όπως είναι γνωστό επειδή απομένει να ανακοινώσει αρχικά ο ίδιος την ολοκλήρωση της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας. Με το που γίνει αυτό θα γνωστοποιηθεί και το deal του με την ΑΕΚ όπου θα ξεκινήσει η επόμενη μέρα της ζωής του χωρίς να αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή, αλλά όπως προκύπτει, μέσα από το χώρο που αγάπησε και εξακολουθεί να αγαπάει! Απομένει να μάθουμε και τον ακριβή ρόλο που θα 'χει στην ομάδα και γενικά να ενημερωθεί ο κόσμος συγκεκριμένα για το νέο οργανόγραμμα και για το ποιος είναι υπεύθυνος και γιατί...


Υπάρχει και η επιβεβαιωμένη (σε επίπεδο κουβέντας και επαφών) περίπτωση του Γκούντγιονσεν που διαβάσατε αποκλειστικά εδώ στο Gazzetta το θέμα του οποίου δεν είχε κλείσει το προηγούμενο διάστημα, έως και προ ολίγων ωρών, με τα δεδομένα να είναι όλα ανοιχτά. Αν και τζογαδόρικο να πάμε σε λογική ποσοστών, αν σώνει και ντε έπρεπε να το κάνουμε, τούτη τη στιγμή θα ήμασταν σε ένα 60-40 υπέρ του ενδεχόμενου να προχωρήσει. Θυμίζουμε ότι δεν είναι εύκολο διότι ο Ισλανδός έχει ήδη δουλειά στην ομοσπονδία της χώρας του και έχει ειδική συνεργασία (και) με την Τσέλσι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα