Αλμέιδα: εν αρχή ην η άμυνα...

Αλμέιδα: εν αρχή ην η άμυνα...

Αλμέιδα: εν αρχή ην η άμυνα...

bet365

Ο Αργεντινός τεχνικός της Α.Ε.Κ. έχει καταλήξει από που πρέπει να αρχίσει δουλειά και το μεγαλύτερο πρόβλημα για αυτό και αξιώνει σημαντικές προσθήκες για την αμυντική λειτουργία.

Στην ΑΕΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλοι έχουν εντυπωσιαστεί με την οργάνωση (και τη σημασία που δίνει στη λεπτομέρεια) του Ματίας Αλμέιδα. Το ίδιο και για την γνώση του ρόστερ και των δυνατοτήτων του με γνώμονα τις πρώτες εισηγήσεις που έχει κάνει για προσθήκες. Ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση που βρισκόμαστε μεγαλύτερη σημασία και ουσία βρίσκεται στους τομείς που θέλει να εστιάσει για να αλλάξει -προς το καλύτερο- την εικόνα της ομάδας.

Εννοείται πως για το τελικό αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα δούμε και αν θα είναι αυτό που πρέπει. Όμως έχει σημασία με όσα έχουμε δει στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια να αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος που επενδύεις, για να αλλάξει την κατάσταση στο αγωνιστικό, αντιλαμβάνεται απόλυτα σωστά έστω τα βασικά. Για τον Ματίας Αλμέιδα η μεγάλη προτεραιότητα σύμφωνα με το ρεπορτάζ και όσα έχουν προκύψει από τα συμπεράσματά του ειναι η αμυντική λειτουργία συνολικά αλλά και ειδικά η άμυνα.

Εν αρχή ην η άμυνα λοιπόν για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ και για αυτόν τον λόγο άλλωστε φαίνεται να τρέχει πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη μεταγραφική υπόθεση αυτή της απόκτησης κεντρικού αμυντικού... Η διαπίστωση του δεν αφορά ένα μόνο πρόσωπο, θα σημειώσουμε τις επόμενες μέρες πιο συγκεκριμένα πράγματα, αλλά πρόσωπα και αφορούν τις θέσεις έως και το "6"... Σε αυτές αναμένονται οι πιο σημαντικές προσθήκες της ΑΕΚ.

Λογικό και αναμενόμενο αν ρίξουμε μια φευγαλέα και βιαστική ματιά στην αμυντική επίδοση της Ένωσης τα τελευταία δύο χρόνια. Πρόκειται για τις χειρότερες στην ιστορία της ομάδας, η σεζόν που ολοκληρώθηκε η δεύτερη χειρότερη με 42 γκολ, η πρώτη έγινε την αμέσως προηγούμενη (45 τέρματα δέχθηκε). Είναι λοιπόν απολύτως λογικό και δικαιολογημένο να θέλει να αλλάξει εντελώς αυτή την κατάσταση στην ομάδα που αναλαμβάνει ο Ματίας Αλμέιδα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα