Ολυμπιακός: Η συνάντηση με Ντε Σάνκτις και οι επόμενες αποφάσεις

Ολυμπιακός: Η συνάντηση με Ντε Σάνκτις και οι επόμενες αποφάσεις

Ολυμπιακός: Η συνάντηση με Ντε Σάνκτις και οι επόμενες αποφάσεις

bet365

Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με ανθρώπους του Ολυμπιακού, όπως επιβεβαιώνεται από πηγές κοντά στην ομάδα και αναμένονται αποφάσεις.

Ημέρες Ντε Σάνκτις στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Ολυμπιακό ο βετεράνος γκολκίπερ βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες. Είχε συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και οι αποφάσεις για τον ρόλο του και το τι θα προκύψει θα επέλθουν στο προσεχές διάστημα.

Κατά τα λοιπά δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό για το θέμα Μοντέστο (που ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει για τη Μόντσα) ούτε για τον Σαμπατίνι αλλά και για τα άλλα ονόματα που ακούγονται. Σε αυτή τη φάση το στοιχείο που κρατάμε είναι η επιβεβαίωση των συζητήσεων σε καλό δρόμο με τον Ντε Σάνκτις για ανάληψη πόστου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε σχέση με τον Φρανσουά Μοντέστο πάντως τα ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα πιάσει δουλειά ως αθλητικός διευθυντής (ή τεχνικός όπως σημειώνεται στο portal ilgiorno) στη Μόντσα την 1η Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα