ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Τιάγκο Ντάντας για να κλείσει και τυπικά (vid)

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Τιάγκο Ντάντας για να κλείσει και τυπικά (vid)

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Τιάγκο Ντάντας για να κλείσει και τυπικά (vid)

bet365

Με μια μικρή καθυστέρηση ο Τιάγκο Ντάντας έφτασε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή (24/6) αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Μπενφίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο 21χρονος Πορτογάλος μέσος της Μπενφίκα θα γίνει ο τέταρτος Πορτογάλος που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ο Ζοσέ Μπότο ανέλαβε χρέη Αθλητικού διευθυντή στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Το χορό έσυρε πρώτος ο Φιλίπε Σοάρες, ακολούθησαν Ράφα Σοάρες, Αντρέ Ρικάρντο και τώρα ο Τιάγκο Ντάντας. «Πάντα είναι καλό να συναντάς συμπατριώτες σου όταν πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα. Έχω μιλήσει αρκετά για τον ΠΑΟΚ με τον Φιλίπε Σοάρες, είμαστε φίλοι από την εποχή που παίζαμε μαζί στην Μπενφίκα», δήλωσε ο νεαρός Πορτογάλος φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, ανυπομονώ και περιμένω με ενθουσιασμό να μπω μέσα στην Τούμπα. Τώρα θέλω να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, το επιτελείο και να ξεκινήσω με την ομάδα», πρόσθεσε.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος υποδέχθηκε τον νεαρό Πορτογάλο και τον οδήγησε απευθείας στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου θα αντάλλαξε τις πρώτες κουβέντες με τον συμπατριώτη του αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου».

Το πρωί της Παρασκευής (24/6) ο Ντάντας θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους δευτεραθλητές Ελλάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα