Ολυμπιακός: Η λίστα των αποχωρήσεων - πωλήσεων και ο επόμενος εξτρέμ

Ολυμπιακός: Η λίστα των αποχωρήσεων - πωλήσεων και ο επόμενος εξτρέμ

Ολυμπιακός: Η λίστα των αποχωρήσεων - πωλήσεων και ο επόμενος εξτρέμ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει έναν αριθμό 10 και πλέον παικτών προς αποχώρηση ή πώληση ενώ έχει κινητοποιηθεί για να πάρει και άλλον εξτρέμ.

Και όμως η λίστα των υπό παραχώρηση / πώληση παικτών στον Ολυμπιακό δεν είναι μικρή. Καθόλου μικρή. Σε πρώτη φάση η ανάγκη του Πρωταθλητή Ελλάδας είναι να πουλήσει παίκτες όπως οι Ονιεκούρου, Λαλά, Πέπε και Σεμέδο και να δώσει λύσεις σε θέματα όπως των Φορτούνη, Βρουσάι και αρκετών ακόμα παικτών που έχουν τεθεί εκτός πλάνων (όπως του Σουρλή, του Τσούμιτς ή του Λοβέρα που φέρεται να τον θέλει ο Άρης π.χ.).

Εάν σε αυτόν τον αριθμό προσθέσουμε και τους παίκτες υπό... κρίση που είναι στην Αυστρία (Κούτρης, Ανδρούτσος, Φαντινγκά, Ραντζέλοβιτς και ενδεχομένως ο Ντιμπί Κεϊτά ή και παίκτες σαν τον Μπαγκαλιάνη ενώ μένει να κριθεί και το τι θα γίνει με τον Χασάν) ο αριθμός αυτός μεγαλώνει και πηγαίνει πάνω από 10 ποδοσφαιριστές. Στην Αυστρία φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις των παικτών που ο Ολυμπιακός θα ήθελε να έρθει μια καλή πρόταση - μία πρόταση που να τον καλύπτει - για να δοθούν με μεταγραφή όπως ο Τικίνιο.

Γιατί αναφερόμαστε σε όλα αυτά; Γιατί πολύ απλά υπάρχουν θέσεις στις οποίες θα προκύψει περαιτέρω ενίσχυση, που θα είναι σε συνάρτηση με τους παίκτες που θα φύγουν. Για τη θέση του εξτρέμ ο Ολυμπιακός θα πάρει και άλλον παίκτη ανεξάρτητα από το που τελικά θα χρησιμοποιηθεί ο Ζίνκερναγκελ. Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να ξεκαθαρίσει πλήρως το... τοπίο με τους wingers. Κοινώς ο Ολυμπιακός έχοντας καλύψει σε πρώτη φάση βασικές του ανάγκες θα κινηθεί μετά ανάλογα με τις αποχωρήσεις / πωλήσεις του ανά θέση. Πάντως ο Ολυμπιακός κινείται και για χαφ και για εξτρέμ και ενδέχεται να του προκύψει ενίσχυση για το αριστερό άκρο της άμυνας (εάν δεν μείνει ο Κούτρης) και για το κέντρο της άμυνας, εάν βέβαια πουληθεί ο Παπέ Σισέ.

* Ο Σίμε Βρσάλικο αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Ο Κροάτης φυσικά έρχεται για βασικός δεξιός μπακ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα