«Η Στεάουα θέλει τον Ροτάριου, επανέρχεται για Χαρίση η Σίβασπορ»

«Η Στεάουα θέλει τον Ροτάριου, επανέρχεται για Χαρίση η Σίβασπορ»

Newsroom
«Η Στεάουα θέλει τον Ροτάριου, επανέρχεται για Χαρίση η Σίβασπορ»

bet365

Σε Ρουμανία και Τουρκία ασχολούνται πολύ με «θέματα» που αφορούν τον Ατρόμητο και διάφορα μεταγραφικά του «μέτωπα».

Αρκετά «παίζει» τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ατρόμητου σε Ρουμανία και Τουρκία, με αφορμή τον Ντορίν Ροτάριου και τον Χάρη Χαρίση αντίστοιχα.
Σε ότι αφορά τον πρώτο στο Περιστέρι θα ήθελαν να κρατήσουν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη ως δανεικός από την Λουντογκόρετς, όμως στην πατρίδα του Ρουμάνου ακραίου μεταδίδουν πως η Στεάουα Βουκουρεστίου θα κινηθεί για την απόκτησή του από την ομάδα της Βουλγαρίας. Ο λόγος είναι πως θέλουν παίκτη στη θέση του λόγω της μετακίνησης του Βαλεντίν Τζορτζ για την Ουμρανίγεσπορ της Τουρκίας και ήδη ξεκίνησαν τις σχετικές επαφές ώστε να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Την ίδια στιγμή στη γειτονική χώρα «συντηρούν» το ενδεχόμενο μετακίνησης του Χαρίση στη Σίβασπορ, παρότι ο Ατρόμητος απέρριψε πρόσφατα την πρόταση που κατέθεσε η Κυπελλούχος για χάρη του. Χαρακτηριστικά σχολιάζουν πως ο 27χρονος κενρικός χαφ αναμένεται να αποκτηθεί, κάτι που «μεταφράζεται» σε ενδεχόμενη νέα κίνηση του συλλόγου προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα