ΑΕΚ: Μαζί με τους διεθνείς επιστρέφει ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Μαζί με τους διεθνείς επιστρέφει ο Άμραμπατ

Newsroom
ΑΕΚ: Μαζί με τους διεθνείς επιστρέφει ο Άμραμπατ

bet365

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πήρε επιπλέον μέρες άδεια για οικογενειακούς λόγους και θα γυρίσει στην Αθήνα στις 6 Ιουλίου.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα απουσιάζει από την πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ στα Σπάτα το πρωί της Κυριακής. Ο 35χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, του οποίου το μέλλον επίκειται να ξεκαθαρίσει με τα δημοσιεύματα στην Ολλανδία να τονίζουν συνεχώς το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης, έχει πάρει επιπλέον μέρες άδεια.

Ο Άμραμπατ για οικογενειακούς λόγους εξασφάλισε λίγες μέρες άδεια παραπάνω από τον Ματίας Αλμέιδα και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 6 Ιουλίου μαζί με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Την επόμενη εβδομάδα εκτός από τους διεθνείς αναμένεται στην Αθήνα και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Γενς Γιόνσον. Ο 29χρονος Δανός μέσος θα φτάσει το βράδυ της Δευτέρας και θα περάσει από τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ την Τρίτη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα