Ο Άρης συζητάει με τον Σάντι Μίνα

Ο Άρης συζητάει με τον Σάντι Μίνα

Ο Άρης συζητάει με τον Σάντι Μίνα

bet365

Ο Άρης προσπαθεί να πυροδοτήσει βόμβα στην κορυφή της επίθεσης καθώς πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό Σάντι Μίνα!

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» συζητούν με τέσσερις επιθετικούς για να καλύψουν τη θέση του παρτενέρ του Άντρε Γκρέι και πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ένας εξ’ αυτών είναι ο Σάντι Μίνα. Ο 27χρονος διεθνής Ισπανός ανήκει στη Θέλτα αλλά δεν μετέχει στην προετοιμασία της ομάδας καθώς μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης και την καταδίκη του σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, απομακρύνθηκε από τον ισπανικό σύλλογο. Πρόκειται για μια υπόθεση του 2017 η οποία τελεσεδίκησε πρωτόδικα τον περασμένο Μάιο και η οποία σαφέστατα επηρέασε την καριέρα του Ισπανού επιθετικού. Ο Σάντι Μίνα κατέθεσε έφεση η οποία θα εκδικαστεί σε δύο χρόνια.

Αυτή ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα καθώς ο Σάντι Μίνα θεωρήθηκε από τα κορυαία ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και μάλιστα ήταν μέλος όλων των εθνικών ομάδων της Ισπανίας πλην αυτής των ανδρών. Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στη Θέλτα με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη La Liga, ενώ έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού Πρωταθλήματος στην ήττα της ομάδας του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2013 καθώς σκόραρε σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 10 ημερών.Συνολικά στη θέλτα αγωνίστηκε σε 163 αγώνες με απολογισμό 42 τέρματα και 17 ασίστ. Τον Ιούλιο του 2015 η Βαλένθια επένδυσε το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σάντι Μίνα. Με τη φανέλα της Βαλένθια αγωνίστηκε σε 150 παιχνίδια και μέτρησε 42 γκολ και 19 ασίστ.

Η καριέρα του Σάντι Μίνα ήταν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο καθώς θεωρούταν από τους κορυφαίους επιθετικούς της LaLiga και ήταν θέμα χρόνου η πρόσκληση από την εθνική Ανδρών. Με τη φανέλα της Βαλένθια δεν είχε απλά γεμάτες χρονιές αλλά ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ισπανικής ομάδας, αλλά αποχώρησε το 2019 καθώς επέστρεψε στη Θέλτα. Στην ομάδα του Βίγκο διατήρησε τον κυριαρχικό ρόλο του στην κορυφή της επίθεσης ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια έχοντας 9 γκολ και πέντε ασίστ.

Τα πάντα άλλαξαν το 2017 όταν υπήρξε καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση στην περιοχή Μοχακάρ και για την ακρίβεια ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα σε τροχόσπιτο. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της. Ο εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης 8.5 χρόνων, τελικώς όμως το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων με αναστολή. Αυτομάτως, η Θέλτα ανακοίνωσε την απομάκρυνσή του από την ομάδα και μάλιστα ο Σάντι Μίνα δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα.

Στην προσπάθεια αλλαγής περιβάλλοντος ο παίκτης προτάθηκε στον Άρη και οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης μαζί του και μάλιστα οι επαφές είναι προχωρημένες καθώς είναι φανερό ότι η Θέλτα θέλει να τον παραχωρήσει υπό τη μορφή δανεισμού. Δεν είναι ο μοναδικός παίκτης με τον οποίον μιλούν οι «κίτρινοι» για την κορυφή της επίθεσης καθώς πληροφορίες του Gazzetta κάνουν λόγο γι’ ακόμη τρεις περιπτώσεις επιθετικών με τους οποίους είναι σε επαφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα