ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Άμραμπατ και Ουτρέχτη

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Άμραμπατ και Ουτρέχτη

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Άμραμπατ και Ουτρέχτη

bet365

Ο Νορντίν Άμραμπατ εξακολουθεί να επιθυμεί να αποχωρήσει για την Ουτρέχτη, η οποία ωστόσο, όπως προκύπτει από την Ολλανδία, δεν αλλάζει στάση και τον θέλει ελεύθερο, κάτι στο οποίο η ΑΕΚ φυσικά δεν συναινεί.

Η επιθυμία της Ουτρέχτης να κάνει δικό της τον Νόρντιν Άμραμπατ μόνο ως ελεύθερο ήταν γνωστή εδώ και εβδομάδες. Ο ίδιος ο 35χρονος Μαροκινός είχε ανοίξει τη συγκεκριμένη πόρτα με τις δηλώσεις του στην ολλανδική τηλεόραση τον Μάρτιο. Και η πρόθεση της Ουτρέχτης να μην δαπανήσει κάποιο ποσό ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε και από την πρόταση που κατέθεσε στην ΑΕΚ. Μια προσφορά που κρίθηκε φυσικά ανεπαρκής από την πλευρά της Ένωσης και απορρίφθηκε ασυζητητί.

Το θέμα του 35χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού μένει να φανεί πλέον πως θα εξελιχθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή να είναι ξεκάθαρα. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να ανάψει το πράσινο φως με αυτούς τους όρους.

Η Ουτρέχτη, όπως προκύπτει και από τους ρεπόρτερ της ομάδας που ενημερώθηκαν από τον σύλλογο για τα μεταγραφικά ζητήματα, συνεχίζει να θέλει τον Άμραμπατ, αλλά μόνο ως ελεύθερο. Η στάση της για την ώρα τουλάχιστον δεν αλλάζει και δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να τον κάνει δικό της.

Ο Άμραμπατ από τη δική του τη μεριά θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στην Ολλανδία, αλλά η ΑΕΚ από τη στιγμή που δεν ικανοποιείται καθόλου οικονομικά δεν συναινεί. Άλλωστε η Ένωση και για τις περιπτώσεις των παικτών που έχει στην transfer list της ακολουθεί την ίδια πολιτική, θέλοντας να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Στην προσπάθεια του Άμραμπατ να βρει τρόπο να αποχωρήσει από την ΑΕΚ για την Ουτρέχτη στέκεται μάλιστα και απογευματινό δημοσίευμα της ολλανδικής Algemeen Dagblad, το οποίο υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «Την ίδια στιγμή ο Νορντίν Άμραμπατ είναι απασχολημένος προσπαθώντας να φύγει από την ΑΕΚ. Ο 35χρονος θέλει να πάει στην Ουτρέχτη με κάθε κόστος. Ωστόσο, ο ελληνικός σύλλογος δεν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο για την ώρα. Η Ουτρέχτη μόνο με αυτή την προϋπόθεση θέλει να φέρει τον πρώην παίκτη των PSV Αϊντχόφεν, Γαλατάσαραϊ, Μάλαγα και Γουότφορντ στην Ολλανδία».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα