ΑΕΚ: Φουλ προπόνηση για Αραούχο και Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Φουλ προπόνηση για Αραούχο και Στάνκοβιτς

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Φουλ προπόνηση για Αραούχο και Στάνκοβιτς

bet365

Σκληρή δουλειά στην Ολλανδία και αρκετοί ήδη στα... πιτς (Γιόνσον, Αλμπάνης, Χατζισαφί) με τον Αλμέιδα να βλέπει τον Αυστριακό γκολκίπερ και τον συμπατριώτη του φορ να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Τους το είχε υποσχεθεί και το έκανε πράξη: θα υπάρχει πολλή και σκληρή δουλειά στο διάστημα του βασικού σταδίου προπόνησης. Αυτό και συμβαίνει στην Ολλανδία από τον Ματίας Αλμέιδα που δεν κάνει εκπτώσεις στη δουλειά...

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν και πρόβλημα ήδη στην ομάδα. Όπως είναι γνωστό ο Γενς Γιόνσον ταλαιπωρήθηκε χθες από έναν μυϊκό σπασμό στον αυχένα αλλά στην πρωινή προπόνηση έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Σε αντίθεση με Αλμπάνη και Χατζισαφί που έκαναν θεραπεία στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Ωστόσο είχε και δύο πολύ ευχάριστα μαντάτα το πρωινό πρόγραμμα. Ο Αλμέιδα είδε τους Αραούχο και Στάνκοβιτς να επιστρέφουν στο 100% της δουλειάς δίχως πρόβλημα και να είναι στη διάθεσή του ίσως για κάποιο χρονικό διάστημα στο πρώτο φιλικό που θα δώσει η ομάδα στο Βέλγιο με την Γκενκ.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα και μετά την προπόνηση η ομάδα θα ταξιδέψει στοπ Γκενκ οδικώς. Στο πρόγραμμα υπάρχει διανυκτέρευση εκεί εν' όψει του φιλικού του Σαββάτου με την βελγική ομάδα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα