Ολυμπιακός: Ο Αμούζου ξανά στον μεταγραφικό του δρόμο (vid)

Ολυμπιακός: Ο Αμούζου ξανά στον μεταγραφικό του δρόμο (vid)

Ολυμπιακός: Ο Αμούζου ξανά στον μεταγραφικό του δρόμο (vid)

bet365

Ο Αμούζου σύμφωνα με βελγικές πηγές απασχολεί ξανά τον Ολυμπιακό που φέρεται να είναι διατεθειμένος να δώσει 3 εκατ. ευρώ για εκείνον.

Ο 22χρονος Φράνσις Αμούζου έχει μπει στην ατζέντα του Ολυμπιακού στα μεταγραφικά του από το 2019 και μετά. Τόσο το 2019 όσο και το 2020 ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να τον κλείσει. Ο νεαρός εξτρέμ με καταβολές από τη Γκάνα έχει βελγικό διαβατήριο και έχει χριστεί διεθνής με τις Εθνικές του Βελγίου.

Σύμφωνα με πηγές από το Βέλγιο ο Αμούζου απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι στέκεται στο ποσό των 3 εκατ. ευρώ που μπορεί να διαθέσι ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του παίκτη. Ο Αμούζου πέρυσι είχε 46 ματς με 10 γκολ και 5 ασίστ. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άντερλεχτ έως το 2024. Ο παίκτης είναι κυρίως δεξιός εξτρέμ αλλά παίζει και αριστερά. Το σίγουρο είναι πως ο Μαρτίνς θέλει έναν ακόμα ακραίο στον Ολυμπιακό. Τον παίκτη εκπροσωπεί ο agent Ενροτό και δεν αποκλείεται να έχει πέσει στο τραπέζι.

Infos #mercato

Et si c'était l'Olympiakos pour Francis #Amuzu? Pouvant s'aligner sur ses prétentions salariales & doté d'un budget transfert pouvant aller jusqu'à 3M€ pour un ailier explosif, le club champion de 🇬🇷 serait intéressé par le joueur d'Anderlecht. À suivre. pic.twitter.com/Fi8PuicjKN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα