Παναθηναϊκός: Ο... άλλος Σεμπάστιαν Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Ο... άλλος Σεμπάστιαν Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Ο... άλλος Σεμπάστιαν Παλάσιος

bet365

Η εικόνα του Σεμπάστιαν Παλάσιος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού προδιαθέτει για ένα πολύ πιο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν από τον Αργεντινό εξτρέμ σε σχέση με πέρσι. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Πέρσι πάτησε σε ελληνικό έδαφος τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, καθώς η μεταγραφή του από την Ιντεπεντιέντε στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε στα τελευταία λεπτά του Αυγούστου! Χρειάστηκε, όπως ήταν λογικό και αναμενόνενο, χρόνο προσαρμογής τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος και άρχισε να καταθέτει διαπιστευτήρια από τον Δεκέμβριο και έπειτα, αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της επιτυχίας του Τριφυλλιού.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε την περσινή αγωνιστική περίοδο με 13 γκολ, 4 ασίστ και μεγάλη συνεισφορά στο κομμάτι της πίεσης του αντιπάλου ψηλά. Στη πρώτη του σεζόν με την πράσινη φανέλα κατάφερε να γίνει σύνθημα στα χείλη της κερκίδας, να ξεχωρίσει από το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να δικαιώσει τον σύλλογο για την επένδυση που έκανε στο πρόσωπό του. Την μεγαλύτερη της δεκαετίας!

Ο ''Τούκου'', πάντως, με την μέχρι τώρα εικόνα του στην προετοιμασία και στα φιλικά, προδιαθέτει για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στη σεζόν που ξεκινά για τον Παναθηναϊκό στις 4 Αυγούστου στα προκριματικά του Conference League. Πήρε σημαντικό χρόνο ξεκούρασης ενώ πέρσι έπαιζε ασταμάτητα για πάνω από ένα χρόνο σε Αργεντινή και Ελλάδα, έχει προσαρμοστεί πλήρως στα θέλω του προπονητή και στο νέο περιβάλλον και φυσικά με την σεζόν που έκανε πέρσι, πέταξε από πάνω του μεγάλο βάρος της ευθύνης να αποδείξει πράγματα με το... καλησπέρα.

Είναι πιο έτοιμος, πιο απελευθερωμένος, πιο... φρέσκος και η εμφάνιση απέναντι στην Αλ Ντουχάϊλ όπου έκανε πάρτι απέναντι στον αριστερό μπακ των Καταριανών ήταν ένα πρώτο δείγμα των όσων έρχονται στη συνέχεια.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του στο καμπ της ομάδας και στις προπονήσεις; Τίποτα λιγότερο από όσα καταθέτει πάνω στο χορτάρι κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Θα κυνηγήσει κάθε μπάλα, θα μαρκάρει σαν... σκύλος, θα ντριμπλάρει, θα σκοράρει. Σε ανθρώπινο επίπεδο είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ένα από τα καλά ''πειραχτήρια'' των αποδυτηρίων, συμβάλλοντας στο άριστο και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό επί των ημερών του Γιοβάνοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα