ΑΕΚ: Πήγε στην Ολλανδία και ο Φράνσον

ΑΕΚ: Πήγε στην Ολλανδία και ο Φράνσον

Newsroom
ΑΕΚ: Πήγε στην Ολλανδία και ο Φράνσον

bet365

Ο Αλεξάντερ Φράνσον που είχε μείνει στην Αθήνα για λόγους υγείας (μαζί με τον Κορνέζο, ο οποίος ταξίδεψε πριν μερικές ημέρες) ενσωματώθηκε την Κυριακή (17/7) στην αποστολή της ΑΕΚ στο Άλκμααρ.

Η ΑΕΚ συμπληρώνει σχεδόν μια εβδομάδα στο Άλκμααρ της Ολλανδίας όπου λαμβάνει χώρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Με την αποστολή δεν είχε ταξιδέψει ο Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος για λόγους υγείας χρειάστηκε να παραμείνει στην Αθήνα.

Το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ο Σουηδός μέσος ταξίδεψε την Κυριακή (17/7) στο Άλκμααρ και ενσωματώθηκε στην αποστολή για να ξεκινήσει προπονήσεις από Δευτέρα (18/7).

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε εκφράσει άλλωστε την επιθυμία να τον τσεκάρει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας καθώς δεν μπορούσε να έχει άποψη για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε μόλις τέσσερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Για τον Φράνσον πάντως ενδιαφέρον υπάρχει από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα